Vyřazený Genzer: Omluva Ebenovi ve StarDance | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vyřazený Genzer: Omluva Ebenovi ve StarDance

Moderátor denně navštěvuje svou maminku na traumatologii motolské nemocnice.
Moderátor denně navštěvuje svou maminku na traumatologii motolské nemocnice. (Foto: Profimedia,ČT)

Když Richard Genzer (51) vypadl ze StarDance, vtipkoval na adresu Marka Ebena (60)! Pravděpodobně poté, co si v pondělí v deníku Aha! přečetl, že moderátor má v nemocnici maminku Šárku Ebenovou (90), známý recesista vzal zpátečku a omluvil se mu.

„My se s Českou televizí neloučíme! Chtěl bych ještě navštívit AZ-kvíz a Křesťanský magazín. A samozřejmě budu čekat na tvoji chybu!“ řekl Geňa moderátorovi v přímém přenosu, když se s tanečnicí Janou Zelenkovou (33) loučili po vyřazení s diváky. Bavič si tak nepřímo řekl o moderátorský post ve StarDance. Eben jeho vtip přijal a zasmál se mu.


Musel vysvětlovat
Jenže když včera vyšlo najevo, jaké trápení Marek prožívá, začal Richard couvat. A to ve chvíli, kdy v chatu České televize dostal dotaz, kdy Ebena nahradí. „To bych určitě nechtěl. To mi tam ulítlo! Jak jsem byl v takovém stresu, nevěděl jsem, co mám říkat, a nechtěl jsem bejt smutnej, tak jsem řekl, že čekám na Markovu chybu. Marek chyby nedělá! Marek je něco jako Ježíšek. Vždycky čtyřiadvacátého prosince s ním můžeš počítat,“ znovu trochu vtipkoval. „Marek to dělá skvěle! Takhle, kdyby Tereze něco bylo, možná jo. Tímto se omlouvám Marku Ebenovi a všem, kteří ho měli rádi,“ dodal Geňa v narážce na Ebenovu spolumoderátorku Kostkovou.

Kostková ze StarDance o Marku Ebenovi: Nejsme kámoši!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
13. 11. 2018 • 12:38

Nedivte se, Richarde, že jste vypadl. Nejste tváří ČT! A ani se nesnažte být! Nebyla by to žádná pochvala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.