Jágr a Kopřivová zneužiti! Luxusní hnízdečko lásky si neužijí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jágr a Kopřivová zneužiti! Luxusní hnízdečko lásky si neužijí

Jaromír Jágr s Veronikou Kopřivovou
Jaromír Jágr s Veronikou Kopřivovou (Foto CNC - Jaroslav Legner, Michal Beránek)

Zajímavá zpráva, která měla být zaručená, byla podvodná! Hokejista Jaromír Jágr (46) si měl dle redakce Extra.cz zakoupit luxusní apartmán v hodnotě dvaceti milionů korun v novostavbě V Tower na pražském Pankráci. Jak se ale časem ukázalo, vše byl jen marketingový tah a jméno legendy bylo zneužito!

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová si měli před dvěma lety pořídit luxusní hnízdečko lásky ve stavbě V Tower, kde rozhodně nebude bydlet žádná chudinka. Za apartmán měla hokejová legenda »vypláznout« dvacet milionů korun. Jak se později zjistilo, na veřejnost se dostaly falešné informace, aby se nalákalo více bohatých zájemců.

„Větší luxus totiž nejen v Praze (a možná v celé Evropě) prostě nenajdete. Do bytu Jaromír investoval 20 milionů, což znamená, že si koupil byt v patře, ze kterého neuvidí na Pražský hrad. Jágrův byt bude mít cca 120 metrů čtverečních,“ psali redaktoři Extra.cz dva roky zpátky. Jejich zpráva, ale patří mezi mediální bludy a Jágrovo jméno, tak bylo jen využito chytrými hlavičkami.

„Citovali obeznámený zdroj, ale ve skutečnosti šlo jen o testovací balonek vypuštěný mezi nejbohatší Čechy. A ten zafungoval. Na konci tiché pošty byl tucet nových zájemců,“ uvedl dle Blesku magazín Forbes v listopadovém vydání. »Osmašedesátka« a jeho partnerka Veronika, nyní můžou být rádi, že do bytu neinvestovali. Kvůli finančním problémům developera na V Toweru stále probíhají stavební práce a boháčům tak nezbývá nic jiného, než nadále čekat na jejich vytoužené apartmány.

 Jágrova neteř Pavlína přiznala rozchod! Co jí ex provedl?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
skp705
11. 11. 2018 • 00:49

akorat ne tech fotkach vypadahi jakoby oba pribrali na vaze

havran2
10. 11. 2018 • 16:00

To je pořád dokola ! Všeho moc škodí !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.