Tomáš Plekanec: O životě, plánech a rozvodu s Lucií Vondráčkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Otevřená zpověď Tomáše Plekance: O životě, plánech a rozvodu s Lucií Vondráčkovou!

Rozvodová bitva mezi Vondráčkovou a Plekancem je na spadnutí.
Rozvodová bitva mezi Vondráčkovou a Plekancem je na spadnutí. (Foto Profimedia.cz, ara)

Rozvod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance přišel jako rána z čistého nebe. Stejně překvapivé bylo i hokejistovo přiznání vztahu s tenistkou Lucií Šafářovou. O svém soukromí hokejista příliš mluvit nechce, teď ale udělal výjimku.

Už delší čas se spekuluje o návratu Tomáše Plekance do Česka. „Nejsem jen český hokejista, ale jsem samozřejmě i český táta. Rozvod na návrat nemá vliv, protože jsme se s dětmi chtěli vrátit vždycky. Vždycky jsem je chtěl vychovávat i v Česku. Aby se cítili jako Češi,“ prozradil Plekanec s tím, že jeho děti se domluví anglicky a francouzsky, ale doma s nimi mluví česky.

Mediální humbuk kolem rozvodu s Lucií Vondráčkovou se hokejistovi nelíbí, ale velkou hlavu si z něj nedělá. „Není to příjemné a moc to neovlivním. Takový je asi život v showbyznysu. Já jsem nic nekomentoval, nevolal na sebe novináře. Neskládám se z toho. Je to prostě realita. Na světě jsou horší věci, prostě se dva lidé rozvádí. Kluci jsou zdraví a šťastní, to je pro mě priorita,“ prozradil Plekanec v rozhovoru pro seznamzpravy.cz.

Hokejista zároveň prozradil, že žádost Vondráčkové o rozvod v Kanadě ho velmi překvapila. „Jsme česká rodina. Vždycky jsme se vraceli, manželka pracovala v Česku a já ji v tom rád podporoval. Získala Slavíky v Česku, natáčela filmy v Česku, chtěli jsme vychovávat děti v Česku a najednou se mám rozvádět v Kanadě,“ prozradil Tomáš s tím, že podle něj to nedává smysl.

„Chtěl jsem se domluvit. Nabídl jsem jí nemovitost, kterou mají kluci rádi a kde to mají blízko do školy, kam jsme je chtěli v Česku dát, nabídl jsem jí měsíčně dost peněz na provoz domácnosti, všechny kroužky, zájmy, sporty klukům chci platit, aby se měli dobře. Jsou to přece moje děti a chci, aby se jim žilo dobře. To bohužel odmítla a zjistil jsem, že už je na mě nastoupená právnička v Kanadě a že dokonce najednou nečekaně odjela z Česka do Montrealu, když jsem si myslel, že je s kluky Matyášem a Adamem v Praze,“svěřil Plekanec.

K záležitostem týkajících se rozvodu se Plekanec vyjadřovat nechce. „O všem je informovaná moje právnička Lenka Radoňová, která má plnou důvěru za mě tyto věci řešit. Já nechci ztrácet energii a čas vyvracením lží, polopravd a reakcemi na každý nesmyslný a nicneříkající článek. Nebylo by to dobré hlavně kvůli dětem,“ prozradil hokejista, který se svou novou láskou Lucií Šafářovou dokonce prý už i bydlí.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
matylda-rut
26. 10. 2018 • 06:43

Na Blesk choděj samý úchyláci.

matylda-rut
25. 10. 2018 • 16:59

Já taky,cizoložnice si nic jinýho nezaslouží.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.