Plekanec slavil s RODINOU! Usmíření s Vondráčkovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Plekanec slavil s RODINOU! Usmíření s Vondráčkovou?

Plekanec slavil s rodinou.
Plekanec slavil s rodinou. (Foto ara)

To bylo slávy. Hokejový forvard Tomáš Plekanec (35) se dočkal před zápasem Montrealu se St. Louis (3:2) ocenění za 1000 odehraných zápasů v NHL. Měl i vzácné gratulanty, své syny Matyáše (6) a Adama (3)!   

Od klubu dostal na památku tradiční stříbrnou hokejku, pozdravy mu přes video poslali bývalí spoluhráči Saku Koivu nebo Richard Zednik.

Největší radost musel mít »Pleky« ze svých dvou capartů. Nejdřív si s nimi jako správný táta pohrál před mačem, pak je předal babičce, své mamince Květě. Ta je také přivedla do středu montrealské haly, kde se oba kluci stali pro tátu nejdůležitějším gratulanty.
„Co se týče rodiny a těch, kdo tady můžou být u toho zápasu, je to hezký. Doufám, že si to užili,“ říkal Plekanec po utkání. S kluky už nepřišla jejich maminka, Plekancova manželka Lucie Vondráčková, se kterou se v létě rozešel. I když tedy slavil s rodinou, s jeho budoucí bývalkou se neusmířil a pravděpodobně ji ani na zápas nezval.

A velkou slávu s největší pravděpodobností zmeškala i »Plekyho« současná partnerka, tenistka Lucie Šafářová. Ta se totiž podle fotek na sociálních sítích toulá po Evropě.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
xsedmikraska
24. 10. 2018 • 08:11

Není tolik podstatné, zda dostala Lucie V. také pozvání, podstatnější je, že se nezúčastnila Lucie Š. Kdyby ano, pravděpodobně by tam nebyly děti od Plekance. Tchýně jako doprovod je přijatelná pro obě strany.

fido2
23. 10. 2018 • 16:13

Snad ne kvůli tomu zlatokopovi, co s ním žije jeho sestra?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.