Extchyně Zelníčková prozradila tajemství prezidenta USA: Trump se nechal načapat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Extchyně Zelníčková prozradila tajemství prezidenta USA: Trump se nechal načapat!

Americký prezident svoji bývalou tchyni přijal v Oválné pracovně.
Americký prezident svoji bývalou tchyni přijal v Oválné pracovně. (archiv Marie Zelníčkové)

Ač její dcera Ivana se s Donaldem Trumpem rozvedla, Marie Zelníčková (92) s bývalým zetěm dodnes udržuje dobré vztahy. Nedávno ji dokonce pozval do Oválné pracovny a nechal ji proletět se ve svém Air Force One. Extchyně amerického prezidenta teď odhalila některá z tajemství jeho života.

Manželství Donalda Trumpa a Ivany Trumpové (rozené Zelníčkové) trvalo 15 let, za tu dobu toho manželé stihli mnoho, třeba zplodit tři děti. „Samozřejmě v rodině byly dobré i horší časy. Don stál i před bankrotem. Přišel rozvod a byly tu tři děti,“ vzpomíná Marie Zelníčková v rozhovoru pro deník Blesk.

Rozvod rodičů nesl hodně špatně nejstarší syn, který se prý jasně postavil na stranu matky. „Představte si, osm měsíců s tátou nemluvil. Donald starší si tehdy moc stýskal a prosil mne, ať mu domluvím,“ prozradila Trumpova extchyně s tím, že to dalo hodně práce, ale nakonec se jejich vztah urovnal.

Marie Zelníčková dokonce může mluvit i o slabostech amerického prezidenta, dokonce ho nachytala přímo při činu. „Třeba jeho chuť na zmrzlinu. Jednou se přede mnou snažil schovat s plným kornoutkem, ale s jeho zetěm jsme ho stejně viděli… Jenom se smál, jak ho »bábrle« zase odhalila,“ prozradila Trumpova bývalá tchyně.

 Co to mele? Trump řečnil, mladík nevěřil vlastním uším. Po grimasách ho vyvedli ze záběru a stal se hitem

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.