Podezřelý z posílání bomb v USA: V Trumpovi prý našel otce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Podezřelý z posílání bomb v USA: V Trumpovi prý našel otce

Několikrát trestaný člen Republikánské strany, kulturista a striptér, který o sobě tvrdí, že je indián z kmene Seminolů. To je muž, jenž je podezřelý z posílání poštovních bomb. Cesar Sayoc (56), který děsil celou Ameriku, byl zatčen na Floridě.

K zatčení vedla FBI jediná nepozornost: zanechaný otisk prstu na výhrůžné poštovní zásilce. „Jsme si jisti, že je to on!“ tvrdí FBI. Fanatický příznivec prezidenta Donalda Trumpa (72) rozesílal zásilky s výbušninami adresované předním představitelům Demokratické strany a kritikům současného vedení Bílého domu. Dostali je bývalý prezident Barack Obama, kandidátka na prezidenta Hillary Clinton i herec Robert De Niro.

Sayoc už byl obviněn z pěti trestných činů a hrozí mu až 48 let vězení. Floridští indiáni už vydali prohlášení, že rozhodně nepochází z jejich kmene. Zřekla se jej i jeho rodina. Podle ní je to blázen a chronický dlužník, který má rozhled 15letého dítěte. „Pořád vykřikoval, že Amerika jde do hajzlu a jediný, kdo ji může zachránit, je Trump. Izoloval se od vlastní rodiny a prezident se mu prakticky stal náhradním otcem,“ uvedl rodinný právník Ronald Lowy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.