Bílá a její testosteronový anděl: LEŽ JAKO VĚŽ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bílá a její testosteronový anděl: LEŽ JAKO VĚŽ

Lucie Bílá a Radek Filipi na vernisáži Kristiana Kodeta
Lucie Bílá a Radek Filipi na vernisáži Kristiana Kodeta (Tonda Tran)

To je tedy romantika! Díky davu fanoušků a muzikálu Carmen, se Lucie Bílá (52) seznámila s jejím miláčkem Radkem Filipim (35). Zpěvačka práskla, že jejich známost začala nevinnou lží.

Po obnovené premiéře muzikálu Carmen utíkala Lucie Bílá před davem fanoušků a nenapadlo ji nic lepšího, než se schovat za nejvyššího muže v místnosti. Velikánem, díky kterému před fanoušky unikla, nebyl nikdo jiný než její zajíček Radek Filipi.

"On stál zády, jen se otočil, usmál se a vzal mě pod svá křídla s takovou samozřejmostí, že o mých slovech nikdo nepochyboval," zavzpomínala dle Sedmičky několikanásobná držitelka ocenění Český slavík s tím, že Radek byl v divadle i s jeho maminkou, kterou ona představila jako svou novou tchyni. Zpěvačku by v tu chvíli určitě ani nenapadlo, že z lišácké lži se stane pravda! Dle informací vysokému fešákovi poté Bílá podstrčila vizitku a její testosteronový anděl na ni druhý den čekal u vchodu do šaten. Příběh jako z hollywoodských filmů, že?!

 Lucie Bílá o svatbě: Nechci náš vztah komplikovat papírem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
17. 10. 2018 • 15:16

Kdy bude svatba, Zaňáková?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.