Bílá sklidila bouři nevole: Začalo to přitom nevinně... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bílá sklidila bouři nevole: Začalo to přitom nevinně...

Lucie Bílá tuto reakci nečekala.
Lucie Bílá tuto reakci nečekala. (profimedia.cz)

Myslela si, že díky fotografii, na které chystá věci do vánočního bazárku pro charitu ji budou fanoušci vychvalovat, místo toho si musela přečíst řadu kritických komentářů! Za vše mohla klec uprostřed obývacího pokoje.

„Takhle nějak to dnes od rána u nás vypadá. Chystám vánoční bazárek svého oblečení. 24. a 25. listopadu u nás v Otvovicích na Formance,“ napsala k fotografii Lucie Bílá, která chce tak finančně podpořit opravu kapličky v Otvovicích. Místo toho, aby jí fanoušci pochlebovali a také něco přispěli, začali psát negativní komentáře. Na snímku je totiž za zpěvačkou vidět klec, která patří jejímu pejskovi.

„Tu klec máte na co? Snad ne na toho psa?“ napsal jeden její sledující. „Bože, co ta klec, to je na toho pejska, co máte? Doufám, že ne, jinak je to chudák,“ přidal se další. Bílá tak musela jen zírat na kritiku pod svou fotografií a kroutit hlavou. Každý, kdo se alespoň trochu vyzná v chovu bulteriérů, ví, že klec pro ně neznamená muka a pro páníčka tohoto plemene je toto zařízení mnohokrát velkým pomocníkem, především v době prorůstání zoubků.

 Lucie Bílá o svatbě: Nechci náš vztah komplikovat papírem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
13. 11. 2018 • 13:12

My měli taky klec pro našeho bígla Morriska, koupila jsem ji, když rozkousal nové bezpečnostní dveře, nějakou dobu v ní spával, když jsem byla v práci, pak jsem ji prodala. Je to jedno, jestli spí pes na dece v kleci s hračkami a miskou s vodou, nebo na gauči. Ale Bílá už by se, sakra, mohla vybouřit! Slyšeli jsme každou chvíli o nějakých nových láskách Yvetty Simonové? (Třeba!)

jity
13. 11. 2018 • 09:55

Holt už ji mají lidé plné zuby, je na scéně hodně dlouho, tak na ni útočí za každou blbost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.