Brutální vražda Ondřeje Kavana: 40 minut se houpal na promrzlém zvonu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Brutální vražda Ondřeje Kavana: 40 minut se houpal na promrzlém zvonu!

Kavan si prožil horké chvilky.
Kavan si prožil horké chvilky. (Foto ČT, Profimedia.cz, ara)

Jedna chyba, a mohl mít doživotní následky. Režisér Jiří Strach (44) si s poslední vraždou v závěrečném díle Labyrintu 3 pořádně vyhrál. Ondřeje Kavana (40) nechal přivázat k několikatunovému zvonu a nechal ho tam v mrazu viset nekonečných čtyřicet minut. 

„Tak tuhle scénu si rozhodně dobře pamatuju. Fakt jsem tam skoro tři čtvrtě hodiny visel. Zrovna dvakrát příjemné to nebylo,“ zavzpomínal na dramatickou scénu představitel seriálového manžela Ljuby Krbové (60). „Na druhou stranu – kdo z českých herců může říct, že visel přivázán k srdci několikatunového zvonu. Navíc když byl v noci čtyřstupňový mráz a ten zvon byl řádně vymrzlý,“ poznamenal Kavan.

Pět adeptů

Ještě předtím ale musel seriálový štáb sjezdit celou republiku. „Najít zvon, který dokáže takhle rozdrtit člověka, bylo náročné. Když se zeptáte kteréhokoli zvoníka, tak vám jich po republice vytipuje jen pět. Někdy je k nim navíc komplikovaný přístup,“ popsal deníku Aha! vedoucí projektu David Ziegelbauer (44) z brněnského studia České televize. „Tady naštěstí byla podesta, na které mohl celý štáb stát. Ale když se rozezní ten zvon a jste v bezprostřední blízkosti, tak je to samo o sobě zážitek,“ zdůraznil.

Bez kaskadéra

Když se »monstrum« v zámeckém kostele Nejsvětější trojice v Rychnově nad Kněžnou dalo do pohybu, houpala už se na něm pochopitelně figurína. „Opravdu stačilo málo a bylo by po něm. To by nezvládl ani kaskadér. Stačilo, kdyby to zazvonilo, a měl by velké problémy,“ dodal Ziegelbauer.

Brácha pošťáka a zeťák Nálepkové

Ondřej Kavan je starší bratr Martina Kavana (38) alias pošťáka Ondřeje z Pošty pro tebe. Jeho partnerkou je Josefína Nesvadbová (30), dcera herečky a zpěvačky Světlany Nálepkové (58) a mima Michala Nesvadby (60). Před rokem se jim narodil syn Kristián a společně vychovávají ještě čtyřletého Michala, kterého má Pepina z prvního manželství.

 Sexy scéna ve sprše z filmu Labyrint

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.