Martin Maxa: Zpívat už nebude! Hurá do hospody! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Martin Maxa: Zpívat už nebude! Hurá do hospody!

Martin Maxa
Martin Maxa (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Dlouho se spekulovalo o tom, co se děje se svalnatým zpěvákem Martinem Maxou (46), který se poslední měsíce skoro vůbec neukazoval na veřejnosti, a média začala psát o jeho uhasínající kariéře. A je to tady!

Dlouho se spekulovalo o tom, co se děje se svalnatým zpěvákem Martinem Maxou (46), který se poslední měsíce skoro vůbec neukazoval na veřejnosti, a média začala psát o jeho uhasínající kariéře. A je to tady! Maxa se rozhodl svou pěveckou kariéru opravdu ukončit! Proč? „Kvůli dětem. Chci si je užít, a ne být pořád pryč na koncertech po republice,“ svěřil se deníku Aha! Maxa s tím, že se chce začít konečně naplno věnovat svým třem dětem.

Fanoušci Martina Maxy, připravte si kapesníky, budete je totiž potřebovat minimálně na poslední šňůře koncertů tohoto sexy idolu mnoha žen. Poté, co se loni stal otcem třetího dítěte, uvědomil si, že je jeho místo někde jinde než na pódiu. „Když jsem poprvé držel Emičku (1) v náručí, zmocnil se mě podivný smutek,“ svěřil se pyšný otec. „Je šílený, jak děti rostou. Než se nadějete, chodí do školy, a vy si je vlastně vůbec neužijete,“ dodal Maxa. Jako důkaz toho, že to s koncem pěvecké kariéry myslí vážně, vydal Martin vzpomínkové cédéčko »Best of«, kde jsou pouze dvě nové písně. Rozlučkovou koncertní šňůru chystá na podzim a pak už si bude užívat jen své tři ratolesti a věnovat se restauraci, kterou vlastní s bratrem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.