Smutné oči má i jeho majitelka! Co provedl roztomilý kříženec, to neuvěříte | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smutné oči má i jeho majitelka! Co provedl roztomilý kříženec, to neuvěříte

Bobbiemu hračky nestačily, v domě napáchal škodu za 45 tisíc korun.
Bobbiemu hračky nestačily, v domě napáchal škodu za 45 tisíc korun. (Foto: ara)

Čtyřletý Bobbie je křížencem kokršpaněla a pudla. Je to velmi roztomilý pes, ale je velmi nerad sám. Když ho jeho panička Tara Jameson (29) nechala samotného v domě vlastní matky, nestačila se divit. Pejsek stihl za tři hodiny napáchat značné škody.

Když se Tara potřebovala věnovat svatebním přípravám, nechala Bobbieho na tři hodiny v domku u maminky, jenže po návratu se nestačila divit. Roztomilý kříženec napáchal škodu za 45 tisíc korun. Zničil nejen vchodové dveře, ale i spoustu dalších věcí, včetně elektroniky.

Panička pro britský Daily Mail přiznala, že zpočátku byla hodně naštvaná, ale když prý pejska viděla, v jakém je rozpoložení, bylo jí ho nakonec i líto. Bobbie má totiž se samotou problém, nezvládá ji a od té doby, co stářím zemřela jeho psí kamarádka, je to s ním ještě horší. Tara dokonce vyhledala i psího terapeuta, ale jeho paničce zatím nezbývá nic jiného, než ho chodit domů každé dvě hodiny kontrolovat. Mrkněte do galerie, co všechno se za tři hodiny podařilo Bobbiemu zničit.

 

 

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.