Jeskyňka z Básníků s herectvím sekla: Čím se živí, to neuvěříte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jeskyňka z Básníků s herectvím sekla: Čím se živí, to neuvěříte!

1984: Jak básníci přicházejí o iluze -  Jeskyňka Adriana Tarábková
1984: Jak básníci přicházejí o iluze - Jeskyňka Adriana Tarábková (Magic Box a archiv Blesku)

Jeskyňka byla jednou z dívek, které podlehl Štěpán Šafránek v populární komedii. V oblíbené roli tehdy zazářila Adriana Tarábková (Romanová), ale v současné době už se herectví dávno nevěnuje. Poslední film natočila před 25 lety.

Adriana Tarábková přiznala, že jako malá si příliš hezká nepřipadala a ostatním děvčatům spíše záviděla. „Všechny moje spolužačky už vypadaly jako ženy. Já byla malá a hubená jako kotě. O rok později jsem byla najednou druhá nejvyšší, ale stále hubená. Dnes by to možná bylo plus, ale v době, když jsem dospívala já, ještě kult štíhlosti nebyl na pořadu dne,“ prozradila představitelka Jeskyňky pro MF Dnes.

Herectví pověsila Adrina na hřebík už dávno. Podle webu eXtra.cz bere jako svůj největší úspěch spokojené manželství se slovenským fotbalovým bossem. Sama založila firmu na obalové materiály a nabídky na návrat do filmu vytrvale odmítá.

 Upoutávka na film Jak básníkům chutná život



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.