Petr Kolář na Moravě: Chytil sedm kaprů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petr Kolář na Moravě: Chytil sedm kaprů!

Popíkový rocker Petr Kolář se ukázal být nejlepším rybářem.
Popíkový rocker Petr Kolář se ukázal být nejlepším rybářem. (Aha! – Marek Pátek)

HLINNÉ – Manželky, přítelkyně a milenky herců a zpěváků z muzikálů Angelika a Golem měly o víkendu jasný příkaz, nerušit své miláčky v penzionu Apollo v Hlinném na Moravě. Bez své lásky neudělal krok jen Alan Bastien, který si už za několik týdnů bude brát svou snoubenku Kristínu Kloubkovou.

Ivan Vyskočil (62) se také celý páteční večer držel své nové lásky Lucie (21). To Petr Kolář (40) vyrazil na Moravu bez manželky, a nejenže pokřtil pivo, ale ještě se ukázal být nejlepším rybářem výpravy!

A Lucie, přestože je tolerantní a Ivánkovi by klidně povolila nějakou tu jinou ženu, musí jasně dodržovat jeden Vyskočilův příkaz – nekouřit! „Já mu klidně nějakou tu ženskou budu tolerovat, ale až na jednu,“ řekla Lucie, která samozřejmě měla na mysli bývalou manželku Anife (34) a potají si odskočila dát cigaretu na záchod, aby ji nenachytal její přítel Ivan Vyskočil.

Páteční výlet muzikálových herců na Moravu se samozřejmě neobešel bez komplikací. Na dálnici se totiž protagonistům Angeliky a Golema porouchal autobus. „Já musela přestřihnout řidiče,“ smála se zpěvačka Olina Lounová, drsná dívka z Golema, která musela přestřihnout nějakou hadičku u motoru. Ani to však nepomohlo. Herci přijeli na křest piv »Angelika« a »Golem« do Oslavan se zpožděním. Petr Kolář a Marian Vojtko v rychlosti pokřtili hořké moky a jelo se dál. Na divadelníky totiž v Brně čekala vdolková bitva, ze které vyšel vítězně pár Bastien a Kloubková.

Po sladké bitvě už na herce čekalo v penzionu Apollo prase na rožni a domácí pálenky. Jako každý rok se v místní palírně starosty konala koštovačka. Aleš Háma a Jakub Wehrenberg se samozřejmě slivovic, meruňkovic a hruškovic nebáli a kopali do sebe jednoho panáka za druhým. Neúspěšně, v soutěži o to, kdo rozezná správnou pálenku, nakonec zvítězil Tomáš Savka. „S alkoholem já nejsem velký přítel,“ rozkřikoval se na všechny strany a nakonec si odnášel do penzionu láhev domácí jahodovice.

Sobotní ráno hercům nepřineslo nic dobrého. Déšť zhatil spoustu plánů. Aleš Háma, Petr Kolář a Ivan Vyskočil vyrazili na ryby k nedalekému rybníku, kde se teprve děly věci. „Chytil jsem sedm kaprů,“ chválil se Petr Kolář, který byl nejúspěšnějším rybářem sobotního dne.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.