Dara Rolins přišla o poslední iluze! Je to trapné a smutné, vzkazuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dara Rolins přišla o poslední iluze! Je to trapné a smutné, vzkazuje

Dara Rolins
Dara Rolins (Petra Ficová pro Slovenka Tvoj Štýl)

Dara Rolins s Patrikem Vrbovským prožila sedm šťastných let. Když oznamovali rozchod, tvrdili, že se rozcházejí v dobrém a stanou se dobrými přáteli. To se ale evidentně nestalo. Rytmus si poměrně rychle našel za oblíbenou zpěvačku náhradu, jenže Dara mu asi stále leží v hlavě. Jak si jinak vysvětlit jeho poslední gesto?

Už před nějakým časem si Patrik Vrbovský vyhodil z přátel na Instagramu, také odstranil jejich společné snímky, ale nad tím, co udělal teď, už opravdu zůstává rozum stát. Rytmus totiž z oběhu odstranil zamilovanou skladbu 8. říjen, kterou v minulosti věnoval právě Daře. Song totiž zmizel z jeho kanálu na Youtube.

Dara sice tvrdí, že jejich vztah už je minulostí, tohle gesto ji ale zaskočilo. „To mi ani neříkejte, to mi úplně ničí iluze, které mi zůstali. Nechci o tom ani slyšet, ani vědět, protože mi to přijde, sorry, trapné a smutné,“ uvedla Dara Rolins pro slovenský Nový Čas.

Zda v tom má prsty nová Rytmusova láska Jasmina Alagič není jasné, ta se vždy tváří, že její vztah s Darou je v naprostém pořádku, dokonce se tváří jako kamarádky. Po očekávaném porozchodovém přátelství s Rytmusem ale není ani památky. „Není důvod abychom si volali, tak jako on nezajímá mě, já nezajímám jeho,“ dodala Rolins.

 I Dara Rolins umí mluvit sprostě! Takhle se rozvášnila na křtu svého parfému

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rezacek
3. 10. 2018 • 23:47

Tak ona přišla o iluze ?!? No, ta má ale starosti. Především měla přijít o řidičák za to, že zabila nevinného člověka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.