Kruté ponížení Dary Rolins: Zpěvačka vrátila drsný úder! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kruté ponížení Dary Rolins: Zpěvačka vrátila drsný úder!

Dara Rolins je podle některých fanoušků už out.
Dara Rolins je podle některých fanoušků už out. (Profimedia.cz)

Její pěvecká dráha začala v osmdesátých letech minulého století, od té doby se Dara Rolins (46) ve světě showbyznysu stabilně drží, a svoji popularitu umí obratně využít i na sociálních sítích. Přesto si ale někteří myslí, že je dávno za zenitem. Alespoň taková byla reakce jednoho z jejích sledujících na sociální síti.

Dotyčný (mohla to být i žena) se podle webu Jeden Deň Plus nevybíravě rozepsal pod jednu její fotografii, u které bylo poměrně nevinně uvedeno. „No co, nechtělo by to nový klip?“ Takto prostě se Dara zeptala fanoušků, takto krutě to pak schytala:

„Ne, nechej to mladším, věnuj se rodině, užívej si stáří, tvůj čas je dávno pryč, nyní jsou na řadě jiné priority. Člověk si musí přiznat, že už na to nemá, je jiná doba a všichni ti, co ti jen lezou do pr*dele, se snaží jen a jen zviditelnit, a tak jedno procento z těch všech dokáže být upřímných a realistických stejně tak, jako jsem já, a to jak k sobě, tobě i k životu. Tečka,“ zněl nekompromisní komentář.

Zpěvačka ale kritiku nepřijala a kontrovala: „A víte, že mě to při pohledu na číslo lidí, kteří mě odebírají, vyprodaných klubech, prodejích alb, diářů a v rámci spolupráce s 5 světovými značkami vůbec nenapadlo? Ale rozhodně se nad tím zamyslím. Upřímnost za upřímnost,“ zareagovala Dara, která se evidentně pryč „od válu“ zatím rozhodně nechystá.

Dara Rolins v prvním rozhovoru o rozchodu s rapperem Rytmusem: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Yarda
24. 7. 2019 • 13:12

... vyprodaných klubech, prodejích alb...
No, proti gustu... Ale je zajímavé, že když se o té paní někde píše, tak většinou v souvislosti s nějakými aférkami, co kdo o ní napsal, co mu odpověděla, nenarazil jsem na článek (pravda, nevyhledávám je), ve kterém by se psalo, kde zpívala, jaké písně, kolik tam bylo lidí a tak. A nevzpomínám si, že bych v našem městě četl její jméno na plakátových místech.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.