Přiznání Bree ze Zoufalek: NÁDOR KONEČNÍKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Přiznání Bree ze Zoufalek: NÁDOR KONEČNÍKU!

Marcia Cross
Marcia Cross (Profimedia.cz)

Americká herečka Marcia Anne Cross (56) známá díky roli Bree v seriálu Zoufalé manželky přiznala, že bojovala s rakovinou! Herečka to napsala pod fotografii na sociální síti poté, co podstoupila chemoterapii.

Nikdo o její nemoci nevěděl, nikomu se s tím nesvěřila, až nyní. Pohledná herečka tajila před celým světem boj se zákeřnou nemocí. Fanoušky o této skutečnosti informovala až poté, co jí lékaři potvrdili, že nad nemocí zvítězila. Crossová bojovala s rakovinou konečníku. 

Herečka na sociální síti zveřejnila fotografie od kadeřníka, na první pohled na příspěvku nebylo nic zvláštního, ale Marciin komentář její fotografii objasnil. „Jsem vděčná, že jsem naživu a po chemoterapii v pořádku a opět zdravá. Jsem však smutná, že mi vypadaly vlasy a nyní jsou asi tak třícentimetrové a vypadá to opravdu divně, " napsala herečka.

Později se svým fanouškům omluvila za svůj příspěvek „Omlouvám se, že můj příspěvek nebyl jasný. Jsem po rakovině. Vše je nyní dobré. Byla to těžká cesta, ale jsem zdravá, šťastná a mnohem vděčnější, než kdy dřív. Děkuji z celého svého srdce za všechnu vaši lásku. Marcia,“ dodala herečka.

Následně ještě dodala, že zveřejnit tuto informaci pro ni bylo osvobozující. „Neptala jsem se, ale děkuji Bohu nebo komukoliv, kdo mi dal ten vnitřní náboj k tomu, abych se posunula dopředu a vyjádřila se. Rozhodně jsem nepočítala s tolika láskyplnými a vlídnými odpověďmi, které mě zahrnuly. A pokud to někoho zajímá, měla jsem rakovinu konečníku,“ napsala herečka.

 



Přečtěte si
vigela
2. 10. 2018 • 19:07

Líbila se mi ze všech nejvíc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.