Proměna Vyorálka z První republiky: Co mu to udělali?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Proměna Vyorálka z První republiky: Co mu to udělali?!

Jiří Vyorálek v První republice
Jiří Vyorálek v První republice (herminapress.cz)

Role si vybírat může. O tom, jak bude před kamerou vypadat, už ne. Jiří Vyorálek (44), který je v seriálu První Republika za elegána, tak musel kvůli novému filmu kývnout na oholení hlavy i na vypasovaný nátělník, z něhož mu lezl pupek. 

V seriálové kůži továrníka Jaroslava Valenty si ho nikdo neumí představit bez elegantní černé patky nebo v perfektně střiženém obleku, který maximálně vymění za padnoucí jezdecké oblečení. V černé komedii Úhoři mají nabito rozhodně ale nepopíjel v prvorepublikovém baru se sklenkou drahého koňaku v ruce. Naopak. Když si ho vzali do parády kostyméři, vypadal jako pravidelný štamgast zaplivané hospody.

Jinak než ve vytahaných teplákách nebo v maskáčových kraťasech prakticky nechodil. Krom hospodských oblečků mu na rukou přibyla i drsňácká tetování. Image ostrého hocha dokonal holicí strojek, po jehož řádění mu na hlavě nic nezbylo.

„Jo, razantně jsem změnil vizáž, musel jsem dohola kvůli nové roli,“ potvrdil Aha!. „Měsíční pobyt na Šumavě s touhle partou mi pak změnil celý život. Doufám, že to na plátně bude vidět a diváci se budou bavit, tak jako jsem se bavil po celou dobu já,“ pochvaloval si večery s Oldřichem Kaiserem (63) nebo Matějem Hádkem (42). Premiéra ja plánována na 21. února 2019.

 Jiří Vyorálek z První republiky: Za mlada jsem dělal box, teď už bych to neuskákal

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.