Bolest Jiřího Vyorálka z První republiky: Bezmoc na vozíčku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bolest Jiřího Vyorálka z První republiky: Bezmoc na vozíčku!

V Poslovi nachází oporu v Evě Leimbergerové...
V Poslovi nachází oporu v Evě Leimbergerové... (Česká televize)

Padnoucí oblek vymění za tepláky a mikinu, místo koňských třmenů šlápne Jiří Vyorálek (39) do pedálů. Prvorepublikový elegán Jaroslav Valenta z rodinné ságy První republika se dnes večer promění během hodiny v poslíčka, který se ocitne na invalidním vozíku.

„Jako herec to nerozlišuji, cítím se dobře na jedné i na dvou stopách,“ tvrdí herec, ale společný rys s hlavním hrdinou nového televizního filmu Posel nepopírá. „Všichni si hrajeme na hrdiny až do chvíle, než nás něco zkosí,“ říká.

Ať už ale dostane úlohu jakoukoliv, přípravu na natáčení nepodceňuje. Kvůli První republice se musel naučit jezdit na koni, kvůli postavě poslíčka Igora si opatřil bicykl. „To abych se dostal do formy. Nejsem sportovec, dávám přednost motorce. Na herectví je výborný, že si můžu vyzkoušet i polohy, které mi nejsou vlastní, i sport,“ směje se Vyorálek.



Přečtěte si
navimisha
30. 6. 2014 • 10:53

Velmi talentovaný herec, který dokáže zahrát cokoliv Ve filmu Posel dokonce přehrál "hlavního hrdinu" Matěje Hádka. Viděla jsem ho taky v menší a kouzelné roli pacienta Mojmíra ve TV filmu Roznese tě na kopytech a opět výbornej!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.