Hvězda První republiky Veronika Nová: Dostala auto za miliony! Vydupala si ho i přes protesty manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hvězda První republiky Veronika Nová: Dostala auto za miliony! Vydupala si ho i přes protesty manžela!

Biser Arichtev
Biser Arichtev (Foto pro Aha! – Česká televize, ara)

Obrovská euforie, ve kterou propukla Veronika Nová (27) v seriálu První republika, když spatřila nádherné nové auto, nebyla vůbec hraná. Osedlala si amerického krasavce v hodnotě mnoha milionů korun. A to i přes zákaz majitele!

Dobový nablýskaný vůz, který včera daroval Ján Koleník (34) alias Vladimír Valenta své novomanželce Magdaleně v podání Nové, je nejdražší a nejstřeženější rekvizitou v seriálu. „Nechali jsme si ho dovézt z Anglie. Je ze soukromé sbírky a v Česku hrál vůbec poprvé,“ prozradil režisér seriálu Biser Arichtev (37) s tím, že hned po příjezdu nastal problém: „Pan Jaroslav Šebek, který nám dodává auta na natáčení, mi nedovolil, aby v něm jezdil žádný herec.“

Řízení vozu si nakonec »vydupala« režisérova manželka. „Nestihla jsem absolvovat hodiny řízení auta, takže měl místo mě řídit dublér. Navíc chlap. Nikdo mi nevěřil, že bych to zvládla. Prosila jsem je, aby mě to alespoň nechali zkusit,“ svěřila Aha! Veronika. „Nakonec mi to tedy nastartovali, já se rozjela, zatočila a všechno v pohodě. Byl to hřejivý pocit, že jsem zbořila předsudky,“ libuje si herečka, které to za volantem moc slušelo.



Přečtěte si
gray35
2. 4. 2014 • 08:52

Co to je ? :... aby v něm jezdil žádný herec.“

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.