Hana Gregorová (66) se má na co těšit: Konečně se blýská na lepší časy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hana Gregorová (66) se má na co těšit: Konečně se blýská na lepší časy!

Hana Gregorová
Hana Gregorová (herminapress.cz)

Blýská se na lepší časy! Hana Gregorová (66) kterou spíše »proslavil« vztah s více než o 30 let mladším zajíčkem, než její herecké výkony je konečně šťastná. Gregorová nedávno oslavila narozeniny, její partner pro ni přichystal velkolepou party, ale toho největšího daru se dočkala od svých dětí.

Uplynulý víkend patřil herečce a nesl se v duchu oslav 66. narozenin. Její milenec pro svou lásku připravil velkou sešlost. Podle informací Nového Času se sobotní odpoledne v její vile v pražských Říčanech změnilo na obrovskou zahradní párty.

"Bylo tam přes 30 lidí známých z českého showbyznysu, nechyběl ohňostroj a Hana si také zazpívala s kapelou," uvedl zdroj webu Nový Čas z hereččina okolí. Herečky milenec si tedy očividně dal záležet na tom, aby vše bylo perfektní a Gregorová byla spokojená. Aby taky ne, po všech jeho skandálech, které herečce způsobily rozkol mezi její dcerou Rolou a synem Ondřejem, si to zasloužila.

Nyní to však vypadá, že vztah mezi Gregorovou a dětmi směřuje ke šťastnému konci. I přesto, že Ondřej a Rola na oslavě chyběli, dostala od nich ten nejkrásnější dárek, jaký si mohla přát. "Napsali jí konečně zprávu, každý osobně. Popřáli jí k svátku. Ondřej a Role se už chtějí s mámou setkat i osobně," prozradil Novému času dobře informovaný zdroj.

 

 Gregorová o svatbě syna: Je to jen formalita! Ale chybí mi tu Radek!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
havran2
30. 8. 2018 • 19:23

Dejte už s tou ježibabou pokoj ! ! !

josefvyskoc
30. 8. 2018 • 16:10

Takova "normalni" rodinka ! Ale ty "prednosti" pani Rolly, to jsou opravdovi giganten monster tits ! Na ty uz nestaci ani zbrojni pas, tady je uz zapotrebi povoleni ministerstva obrany !!! uaaaaaaaaa

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.