Hana Gregorová šokuje: Strach z plánované dovolené s milencem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hana Gregorová šokuje: Strach z plánované dovolené s milencem!

Hana Gregorová
Hana Gregorová (KAREL KOPÁČ)

Prázdniny jsou v plném proudu a volné chvíle si užívá i Hana Gregorová (65). Herečka má nyní divadelní pauzičku a stejně jako mnoho kolegů z divadla, i ona se chystá na dovolenou. Společnost jí při odpočinku bude jistě dělat její staronový partner, ale má to jeden háček. Gregorová má z případně chystané dovolené strach!

Herečka se do práce chystá až koncem srpna, kdy začnou divadelní zkoušky na komedii v divadle Broadway. Ještě před začátkem pracovního nasazení se chystá Gregorová k moři. Herečka přiznala, že na dovolenou se nechystá dopředu, právě naopak, plánované dovolené nemá ráda! „Nemám ráda ty plánované dovolené, protože se hrozně bojím létat. Já kdybych teď věděla, že třeba 10. srpna někam letím, tak jsem každý den ve stresu. Takže to vidím na nějaký last minute,“ svěřila se Gregorová pro revue.idnes.cz.

Ve svém pracovním životě je velmi čiperná, na dovolené si však chce herečka odpočinout a užívat si opalování a nic nedělání. „Já potřebuji něco, kde si odpočinu. All inclusive, kde jenom ležím, opaluji se a nemusím se o nic starat. Fakultativní výlety nemám ráda, to se radši podívám na hezký dokument v televizi,“ řekla Gregorová pro revue.idnes.cz.

Gregorová je na rozdíl, co se týče dovolené, od některých celebrit poměrně skromná, herečce stačí místo, kde se k sobě lidé chovají hezky. „Já jsem šťastná všude, kde jsou dobří lidé. Já bych klidně letěla do Turecka nebo do Itálie. Tam, kde je sluníčko,“ svěřila se herečka revue.idnes.cz.

 Gregorová o konci divadla Radka Brzobohatého:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nicnezpravda
18. 7. 2018 • 20:14

měl brejle už dřív..jenže se je styděl nosit..

malavelka
18. 7. 2018 • 11:26

Mezi mladicema jso uovšem též zmiňované humusky. To je jedna jedna. Z mladých jednodušších dív ek můžou být zase jen staré stejně jednoduché dámy. To nesměruju ale k HG, jelikož se vkusně obléká a to leccos prozrazuje. Osobní život ventiloval partner, ona by to pravděpodobně nikdy neudělala.

nikal
18. 7. 2018 • 10:17

stará ženská, když se nepovede, tak je to opravdu humus na desátou. A tahle paní je všech humusek vedoucí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.