Písařovicová pod psychickým tlakem: Na konci sil... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Písařovicová pod psychickým tlakem: Na konci sil...

Z tréninků musí rovnou do televizního studia.
Z tréninků musí rovnou do televizního studia. (Foto pro Aha! – Instagram.com, Herminapress.cz)

Ještě ani nezačala pořádně tančit, a už jí dochází dech! Coby moderátorka Událostí ČT pracuje pod velkým psychickým tlakem, ve chvílích volna navíc dře na trénincích StarDance. Daniela Písařovicová (39) už teď proto hlásí: „Jsem strašně unavená a nemůžu!“

Tušila, že to bude drsné, ale asi ne, že až tak moc. Na sociální síti je moderátorka sice samý úsměv, taneční dril od Michala Mládka ji ale totálně fyzicky vyčerpává. Celé tělo má zatejpované, každý sval v těle jí působí nesmírnou bolest. Kvůli podzimnímu klání na tanečním parketu StarDance navíc musí Daniela obětovat poslední zbytky volna. Ještě před prvním soutěžním číslem tak nezastírá: „Jsem strašně unavená...“ Ubrat plyn si nesmí dovolit ani v práci – v televizním zpravodajství pracuje pořád pod tlakem.

„Psychicky mě vyčerpává práce a fyzicky tancování, ale to se podle mě zvládá líp, protože člověk dokáže do druhého dne nabrat sílu. Psychická únava může přetrvávat delší dobu,“ přiznala v časopisu Marketing & Media. Letos tak musela oželet i vytouženou dovolenou. „Tenhle rok jsem si ještě nestihla vyčerpat jakoukoli dovolenou. Mám pocit, že se to kumuluje a že bych potřebovala chvíli odpočívat, abych se zase dala trochu do kupy,“ dodala Písařovicová.

 Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.