Zadaná Daniela Písařovicová (36): Rande s cizím chlapem?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zadaná Daniela Písařovicová (36): Rande s cizím chlapem?!

Daniela Písařovicová vyhlašuje výsledky soutěže Eurovision za Českou republiku.
Daniela Písařovicová vyhlašuje výsledky soutěže Eurovision za Českou republiku. (Foto: Aha! - ara)

To by si nepomyslela, že ve svém věku poplete hlavu desítkám mužů z celé Evropy. Poté, co se objevila s výsledky soutěže Eurovision na televizních obrazovkách napříč kontinentem.

Pohledná zprávařka České televize Daniela Písařovicová v rudých flitrovaných šatech zabodovala na celé čáře! Když se v Eurovision představila mezinárodnímu publiku, nečekala asi tak bouřlivé pozitivní reakce. "Od Ukrajiny přes Německo až po severské země mi pak přišly desítky žádostí o autogram! Ráda na ně odpovím," říká potěšená Písařovicová v Blesku.


Co ale neříká je, co odpoví na nemenší množství zpráv, které se k ní dostaly: "Pánové mě zvou na večeři, kávu, procházku z různých koutů světa." Co na to ale říká její partner Josef, kterému by chtěla porodit alespoň tři děti? Některé vzkazy jdou totiž přímo k věci a daly by se vyložit různým způsobem. Přinejmenším jde o nepokryté nabídky na rande.
"Až někdy přijedete, rád vám ukážu to nejzajímavější v našem městě," píše tajemně jeden z nových nápadníků moderátorky a další láká:" Přijeďte někdy za mnou, zvu vás na kávu a na procházku," To aby si přítel Josef začal své milé pořádně hledět, aby ji neokouzlil třeba nějaký boháč z Petrohradu nebo Barcelony.



Přečtěte si
krllo
28. 5. 2015 • 05:32

Fanaticka z Ceske televize muze okouzlit jen zastydle pravdolaskare.

mujbalu
27. 5. 2015 • 21:35

Ten miliardář v Eurojackpotu se ještě nepřihlásil? Já bych věděla, co s těma prachama dělat. No nic, určitě vyhraju mega v Milionové pouti Blesku. Ve čtvrtek je v Blesku otázka za milion.

ivoadler
27. 5. 2015 • 18:43

Písařovicovou můžu, ale být v 36 prvorodičkou je dost pozdě. Jen aby holka na svou kariéru nedoplatila. Jestli ona nepatří do té kategorie: ještě tohle a ještě tamto, dítě počká a najednou zjistí, že jim ujel vlak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.