Pomeje se brání pomluvám: Je to droga! Bral to prý jen… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pomeje se brání pomluvám: Je to droga! Bral to prý jen…

Holohlavý Jiří Pomeje vypadá zbědovaně.
Holohlavý Jiří Pomeje vypadá zbědovaně. (profimedia.cz)

V Jiřím Pomeje se v poslední době život příliš nemazlí. Poté co od něj odešla manželka Andrea kvůli jeho závislosti na alkoholu, objevily se další pomluvy. Těm se ale Jiří brání, závislý na lécích prý není.

Pomeje prožívá skutečně těžké období a netráoí ho jen rozvod. Je to jen pár dnů, co Andrea Pomeje přiznala známost s klempířem Petrem Plačkem. Teď se podle webu Expres.cz objevily spekulace, že Jiří je závislý na lécích proti bolesti.

„Proti bolesti nic neberu. Jenom čtrnáct dní mě bolí kyčel. Nevím proč. Kulhám z toho,“ prozradil Pomeje. Představa, že by měl pravidelně užívat lék Tramal, se mu doslova příčí. „Vůbec v žádném případě. Je to droga. To jsem bral, když mě vykuchali. Ale v nemocnici. Tramal je nesmysl. Bral jsem ho po operaci. To je tak těžká věc, že vůbec. Nevím, kdo mě do toho chce zatáhnout. O tramalu může vědět jenom Andrea nebo doktoři. Přestal jsem ho brát po operaci, od té doby, co jsem se vrátil domů a byl vyhozen na ulici, tak jsem na tento druh léků nesáhl. Nejsem blázen,“ vysvětlil Pomeje Expresu.

Nakonec ale přiznal, že přece jen některé léky užívá. „Jsou to jenom antidepresiva a prášky na spaní,“dodal.

Předchozí Další

 

 



Přečtěte si
demonxxx
21. 8. 2018 • 13:59

Každá mince má dvě strany. Jirka není žádný svatoušek, sám si způsobil nemoc, možná právě tím, že lízal ku.ndu té ču.bce. Na druhou stranu padl na hubu a kopat do něho může jenom ubožák. Největší chybu udělal, že se na něho nalepila vypočítavá, zákeřná ku.va. V době, kdy byl zdraví si měl najít normální ženskou pro život a né ču-ku, která se potřebovala zviditelnit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.