Kocáb po rozvodu s Abbasovou: Tahle slova Lejlu nepotěší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kocáb po rozvodu s Abbasovou: Tahle slova Lejlu nepotěší!

Michael Kocáb je prý spokojený.
Michael Kocáb je prý spokojený.

Po rozvodu s o 25 let mladší Lejlou Abbasovou (38) si muzikant Michael Kocáb (64) na další vztah netroufá.  Zvykl si na samotu, svobodu a je prý spokojený, že mu to přesně takhle život zařídil.

„Mám teď hodně času na práci a vlastně jsem si na to zvyknul. Svoboda je sladká věc. Můžu teď pořád makat ve studiu a to taky pořád dělám. V noci jsem dělal do půl čtvrté, teď budeme mít koncert, vrátím se domů a jedu zas do půl čtvrté v noci. A to bych si jinak dovolit nemohl,“ řekl Kocáb magazínu Sedmička.

Kocáb si nový způsob život pochvaluje, dobře si totiž uvědomuje, že stejný režim by mu ve vztahu se ženou neprošel. „To už bych měl deset hovorů, kdy přijedu domů a jestli mám nakoupíno,“ řekl se smíchem Kocáb magazínu Sedmička.

Muzikant během svého života potkal dvě osudové ženy. První velkou láskou byla manželka Marsha, s níž zplodil tři děti – Natálii, Jessicu a Michaelu. Díky dceři Natálii je už dokonce dvojnásobným dědečkem. Druhou ženou v jeho životě byla Lejla Abbasová, se kterou se dal dohromady v roce 2009, když mu dělala tiskovou mluvčí na ministerstvu pro lidská práva. V roce 2011 se jim narodil syn David, se kterým se muzikant po rozvodu vídá jednou zas čas.

 Kocáb o synovi: Vídám ho jednou týdně, stýská se mi.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
16. 9. 2018 • 00:41

Pisálci, to Kocába nas.erete, že Michael je dcera.

majojo
15. 9. 2018 • 17:30

I teď je možné všechno. Můžeš mít ouřad, jaký si vymyslíš, jen mít po ruce nějakého kabrňáka, který to podpoří. Já prahnu po funkci šéfa baletu Českého rozhlasu s povinností přímých přenosů ze Smetanovy síně jednou týdně v hlavním vysílacím čase. Jen toho protektora nemám.

majojo
15. 9. 2018 • 17:26

A zrovna bulvár a nemá přesné informace: Dcera Michaela je syn Michael, Natálie už má tři děti a s Abbasovou nebyl nikdy ženatý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.