Trauma sestry Vránové (†78): Udělali lékaři vše, aby ji zachránili? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trauma sestry Vránové (†78): Udělali lékaři vše, aby ji zachránili?

Smrt Gábi její sestru velmi bolí.
Smrt Gábi její sestru velmi bolí. (Foto ara)

Uplynul měsíc, co zemřela Gabriela Vránová (†78)! Její sestra Miriam (61) se stále s jejím skonem nevyrovnala. A dokonce přiznala pochybnosti nad postupem lékařů, v jejichž péči herečka před smrtí skončila.

Loni porazila rakovinu tlustého střeva, ale zdravotní problémy Vránovou pronásledovaly dál. Podle zjištění deníku Aha! měla v posledních týdnech života velké potíže s močovými cestami. Chodila na řadu vyšetření, až nakonec kvůli zhoršujícím se potížím zůstala na začátku června v nemocnici. Tam se ukázalo, že má problémy s jednou ledvinou.

Proč zemřela?

„Stále v sobě řeším, zda pro ni lékaři udělali maximum. Věděli, že má potíže s ledvinou, tak jak to, že jí nakonec selhala a ona odešla?“ řekla deníku Aha! nešťastná sestra Vránové Miriam, která už je opět v San Francisku, kde žije a pracuje.

Poslední hovor

Byla to právě ona, kdo s Gábi mluvila osm hodin před její smrtí naposledy. V Česku bylo půl hodiny po půlnoci, sobota 16. června. „Zněla dobře, krásně jsme si povídaly. Řekla mi, že se těší, až ji v pondělí pustí domů. A pak ráno zemřela. Stále to nechápu. Moc mě odchod Ellinky bolí,“ dodala Miriam. Žádné kroky ale kvůli svým pochybnostem podnikat nechce.

Její přání zůstalo nevyslyšeno: Pochovali ji v Praze

Gábi Vránová má hrob na vinohradském hřbitově v Praze, který se nachází kousek od bytu, v němž se svým mužem Jiřím (80) žila. Její přání, aby byla pochována ke svým rodičům v Brně, tak rodina nevyslyšela. „Máma už patřila k Praze a Praha k ní,“ prohlásil syn Vránové Ondřej Kepka (48).

 Gabriela Vránová (†78) z Chalupářů: Jak mě Sovák obtěžoval!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.