Dara Rolins (45) na kolenou! Rytmusova (41) slova bodají jako nůž | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dara Rolins (45) na kolenou! Rytmusova (41) slova bodají jako nůž

Rapper Rytmus
Rapper Rytmus (Barbora Reichová (Sport))

Sedmiletý vztah ukončili v poklidu, netrvalo však dlouho a nyní mezi nimi zuří tichá válka. Vše odstartovalo potvrzením vztahu rappera Rytmuse (41) s Jasminou Alagič (37). Rapper neustále vykřikuje do světa, jak je zamilovaný. Nyní dokonce dal najevo, že ve vztahu s Darou Rolins (45) nebyl sám sebou.

Zatímco Rolins o svém soukromí příliš nemluví, Rytmus neustále zásobuje sociální sítě fotkami a nahrávkami se svou novou láskou. A to ve vztahu s Rolins nikdy nedělal! Se svou milou jezdí na výlety, kupuje ji dárky a má velkou potřebu o všem informovat své fanoušky. Nyní na sociální síti zveřejnil video, kde se rapper rozhodl promluvit o tom, jak se má skutečně žít.

„Krásný člověk začíná v tom momentě, když od sebe odstřihneš jakéhokoli negativního člověka nebo nepřejícníka, nebo okolí, které se ti snaží znechutit tvé štěstí. Oni nežijí tvůj život, nežijí tvůj cíl, nechodí v tvých botách. Jakmile začneš hrát jejich hru, staneš se přesně takovým, jací jsou oni. Budeš nešťastný a frustrovaný," říká podle Blesku Rytmus. „A abych nezapomněl, že největší základ úspěchu a krásného života je… že jsem zamilovaný," dodává.

Od začátku vztahu s moderátorkou letošní SuperStar nebere rapper žádný ohled na svou bývalou partnerku. Neustále dává najevo, že ve vztahu s Rolins nebyl tím, kým skutečně je a sám sebou se cítí až nyní. „Mě nemrzí, že zas miluje. Mrzí mě jen to, když svůj nový vztah prezentuje tak, jako kdyby všechny ty pravé emoce prožíval poprvé právě až teď,“ nechala se slyšet podle Blesku pro slovenský Nový čas Rolins.

 Na video Rymtuse a Jasmíny Alagič se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
xsedmikraska
19. 7. 2018 • 06:35

Dara na kolenou? To těžko. Ona se rozešla s Rytmusem. Proč, to ví sama nejlépe. Asi ji mrzí, podle toho, jak se vyjádřila, že Rytmus svůj současný vztah vyzvedává k nebesům, nicméně s tím mohla počítat, pokud mu dala kopačky. Někdo rozchod neunese.

josefvyskoc
13. 7. 2018 • 21:14

Jáááááááááj móóóóre, co děláááášš ?! Cigán je dobrý člověk na věky kchámoš !

dametodokupy
13. 7. 2018 • 20:51

Boha jeho, vzdyt to nikoho nezajima, ani on ani ona, ani ta druhj😠

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.