»Asterka« Přála k milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Asterka« Přála k milionu!

Šťastné výherkyni Kateřině (vpravo) popřála k milionu i Jitka Asterová.
Šťastné výherkyni Kateřině (vpravo) popřála k milionu i Jitka Asterová.

PRAHA – Letní soutěž rádia Frekvence 1 má svého vítěze. Milion korun si odveze sedmadvacetiletá Kateřina z Brna, pravidelná posluchačka Frekvence 1.


„Manžel má rádio v mobilu, tak poslouchal pořád, i ve vaně. Známí se nám smáli, protože v těch soutěžích většinou nikdo nevyhraje, ale my jsme si tak nějak věřili, že zavoláme vítěznou kombinaci skladeb od Eltona Johna a Madonny jako první,“ přiznala Kateřina, které k milionu blahopřála i herečka Jitka Asterová, která má na Frekvenci 1 svůj pořad. A jak sympatická Kateřina přiznala, peníze se jí opravdu hodí. Nyní je nezaměstnaná, s manželem mají dvě malé děti a bydlí v 2+kk, bez dětského pokoje. „Navíc děti trpí na astma, měly by jezdit pravidelně k moři, což si nemůžeme dovolit. Letos jsme se chystali jenom do jižních Čech, ale teď to moře asi na poslední chvíli zařídíme,“ dodala Kateřina.


Autor: (gra)
Foto Frekvence 1

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.