Klausova nová přítelkyně? Lucii »sbalil« v práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Klausova nová přítelkyně? Lucii »sbalil« v práci!

Klausova nová přítelkyně.
Klausova nová přítelkyně. (Foto Profimedia.cz)

Na pondělní oslavě se mladší syn bývalého prezidenta Václava Klause (77) objevil s novou ženou. Zdá se, že dlouholeté manželství Veronikou (37), s níž má tři děti, je u konce. Kdo je ale nová mladší partnerka Jana Klause (44)? Aha! se podařilo zjistit, že se znají z práce...

Podle zdroje Aha! se jedná o bývalou asistentku šéfa ČEZu Daniela Beneše. Lucie stále pracuje v polostátním gigantu ovšem v divizi pro jadernou energetiku. Zřejmě se tedy znají z práce – právě v ČEZ je totiž Jan významným manažerem.


Bydlí spolu

A jak dlouho je alespoň věkově nesourodý pár spolu? Společná fotka je na sociálních sítích už z října minulého roku, kdy se konaly parlamentní volby. Fandí na ní Janovu bratrovi, Václavu Klausovi mladšímu (48, ODS), který tehdy kandidoval do Sněmovny. Další zdroj Aha! dokonce tvrdí, že spolu partneři i bydlí.

Randí s mladšími

U Klausů není rozpad manželství v poslední době nic neobvyklého. Své o tom ví Václav Klaus mladší, který se letos na jaře už podruhé rozvedl. Stejně jako jeho bratr si našel mladší přítelkyni. Novou partnerku Jana Klause ale pro Aha! nechtěl komentovat. „ Nezlobte se, ale tohle vám nebudu komentovat. Můj bratr nežije veřejný život,“ řekl poslanec.

Na video z oslavy narozenin se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pelagie
21. 6. 2018 • 09:30

Chlapci svým rodičům moc radosti nedělají.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.