Bohuš Matuš (44) má novou lásku: Kdy dostala Lucinka občanku, to neuvěříte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bohuš Matuš (44) má novou lásku: Kdy dostala Lucinka občanku, to neuvěříte!

Bohuš Matuš
Bohuš Matuš (Pavel Machan)

Oblíbený muzikálový zpěvák je opět zamilovaný až po uši. Už dříve Bohuš Matuš ukázal, že má slabost spíše pro mladší ženy a ani tentokrát tomu není jinak. Jeho nová láska Lucinka má totiž občanku teprve pár měsíců.

„Tehdy jsem zpíval na benefici v Hybernii a najednou přišla taková krásná holčička a začala mi tvrdit, že jsem nejhezčí a nejlepší zpěvák. Nejdřív jsem si říkal, jestli nemá něco s očima nebo to nemá v hlavě v pořádku," prozradil Bohuš Matuš webu Super.cz s tím, že s Luckou už jsou spolu tři měsíce a je jim moc hezky.

Vzhledem k tomu, že jeho dívka dostala občanku teprve v květnu, je jejich věkový rozdíl poměrně neobvyklý. „No, za pět let jí bude dvacet," zavtipkoval zpěvák.

Naštěstí Lucčini rodiče jejich lásce přejí a spokojenému vztahu tak nic nebrání. „Jsou úžasní. Maminka hodně chodí na muzikály a má mě ráda. Říká, že mě milují všichni. Jsem rád, že mám přítelkyni, jejíž maminka ke mně má hezký vztah. Nikolčina maminka mě nenáviděla. A už se těším, až se všichni přijdou podívat, jak budu hrát ve Fantomovi. Mají rádi i Mariana Vojtka, který hraje hlavní roli, takže si to určitě užijí," dodal Matuš.

 



Přečtěte si
antonuis.j
15. 8. 2018 • 20:40

Pán by měl urychleně vyhledat sexuologa a zahájit léčbu Za pár let bude balit holčičky v mateřské škole. Je to prostě úchyl, a ta "maminka" té holčičky je druhý úchyl, oba patří na sexuologickou kúru. A dementi v redakci mu závidí, pedofilnímu strejdovi, přitom je to na žalobu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.