Další rozchod v rodině Klause? Syn Jan randí s mladou brunetkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Další rozchod v rodině Klause? Syn Jan randí s mladou brunetkou!

Jan Klaus (44) se objevil ruku v ruce s mladou krasavicí.
Jan Klaus (44) se objevil ruku v ruce s mladou krasavicí. (Archiv Blesku)

Že by si vzal mladší syn exprezidenta Václava Klause (77) příklad ze svého staršího bratra? Na tátově narozeninové oslavě se Jan Klaus (44) objevil ruku v ruce s mladou krasavicí. A rozhodně to nebyla jeho choť Veronika (37). Podle informací Aha! už nejsou spolu...

Jak nás informoval zdroj z okolí bývalé hlavy státu, dáma, se kterou Klaus přišel na pondělní oslavu, je jeho nová partnerka. Klaus je vysoce postavený manažer polostátního gigantu ČEZ. Zda se s Veronikou, s níž se bral roku 2000 a se kterou má 3 děti, již oficiálně rozvedl, zdroj neuvedl. Potvrdit to oficiálně nechtěl ani jeho bratr Václav Klaus ml. (48, ODS), který se sám v březnu podruhé rozvedl a přišel na oslavu s novou partnerkou. „Nezlobte se, ale tohle vám nebudu komentovat. Můj bratr nežije veřejný život,“ řekl Aha! politik.

Všichni pohromadě

I navzdory novým láskám je v rodině asi pohodová atmosféra. Všichni totiž přišli na zahradní párty, jako by se nechumelilo. Včetně první exmanželky Václava Klause ml., Kamily (45), či již zmíněné Veroniky Klausové (37). Exprezidentům starší syn má, stejně jako nyní i jeho bratr Jan, mladší přítelkyni. Je jí Simona Vandová(31), se kterou se seznámil v práci.

Působila totiž v jeho Centru pro občanské svobody. S druhou manželkou, Lucií (33), mají čtyřletou dceru Elišku. „Jistou informaci náš vztah nezvládl a během měsíce manželství zkolabovalo,“ řekl Aha! poté, co oznámil rozchod. Údajně za ním stála třetí osoba...

 Proslov na oslavě Václava Klause

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
20. 6. 2018 • 11:12

... ta jeho nová mladá vypadá spíš jako jeho dcera !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.