Klaus ml. po krachu manželství: NOVÁ ŽENA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Klaus ml. po krachu manželství: NOVÁ ŽENA!

Simona Vandová a Klaus mladší nyní tvoří pár.
Simona Vandová a Klaus mladší nyní tvoří pár. (Archiv Blesku, ČTK)

Jakmile skončilo jeho první manželství, spěchal do »chomoutu« s mladou a krásnou Lucií (32). Po necelých pěti letech se ale nově zvolený poslanec a syn exprezidenta Václav Klaus mladší (48, ODS) rozvádí podruhé! Důvod? Nevěra. On sám už ale opět nesmutní, po jeho boku se objevila půvabná plavovláska!

Lucie, s níž má čtyřletou dceru, se podle zjištění Aha! za jeho zády začala vídat s jiným mužem. Když na to Klaus v létě přišel, nemohl se s tou skutečností smířit... „Řeknu jen, že jsme do června žili jako normální rodina ve všech ohledech. Jistou informaci ale náš vztah nezvládl,“ uvedl Václav Klaus ml. (48) a překvapivě dodal: „Ve chvíli, kdy bylo jasné, že to manželství nevydrží, jsem musel začít nějak žít."

A jak řekl, tak udělal. „Vaška jsem poznala, když jsme spolu pracovali v Centru pro občanské svobody, kde jsem řešila organizaci akcí, jeho přednášky v regionech a celkové fungování centra," popsala seznámení s Klausem juniorem jeho nová přítelkyně Simona Vandová (31) v deníku Blesk.

Václav Klaus nevyloučil kandidaturu do vedení ODS. Slavil jen s částí strany.



Přečtěte si
bursik
26. 10. 2017 • 12:12

za penize v Praze dum ,Mama a tata mu zaplatili dalsi soudruzku

henes
26. 10. 2017 • 09:23

nesmutní, po jeho boku se objevila půvabná plavovláska! Láska na první pohled.......................................................

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.