Z Donutila bude detektiv: Doktor Martin řeší vraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Z Donutila bude detektiv: Doktor Martin řeší vraždu!

Donutilův Doktor Martin zněžněl.
Donutilův Doktor Martin zněžněl. (ČT)

Návrat do Beskyd v jiném stylu. Miroslav Donutil (67) sice coby Martin Erlinger neodloží lékařskou brašnu, ale přibere si jako vedlejšák kriminální pátrání. „Doktor Martin trochu ubere na nesnášenlivosti,“ prozradil Aha! herec.

I když Donutil před půldruhým rokem odmítl práci na třetí řadě seriálu, protože měl další televizní nabídky, na film Zločin v Beskydech, který vychází z televizního seriálu Doktor Martin, tvůrcům kývl.


Točit se bude celý červen a do kin by se měl dostat už na podzim. Ze známých postav se diváci mohou těšit na Lídu Klasnovou v podání Jitky Čvančarové (40), Martinovu tetu, kterou hraje Jana Štěpánková (83) a strážmistra Topinku alias Roberta Mikluše (35). Právě tomu zamotá hlavu nález několik desítek let starých kosterních ostatků. Na člověka jsou totiž příliš malé... „Půjde o nečekaně tajemný příběh,“ naznačil Donutil s tím, že víc neprozradí.


Nově se v Protějově objeví např. Jiří Bartoška (71) či Marek Taclík (45). Zatímco při výrobě seriálu se museli tvůrci striktně držet britské licence, filmový příběh je dílem našich scenáristů a používá jen známé postavy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.