Karel Janeček je počtvrté otcem! Dcera dostala krásné jméno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Janeček je počtvrté otcem! Dcera dostala krásné jméno

Dcera Karla Janečka a Lilie Khousnoutdinové se jmenuje Isabela.
Dcera Karla Janečka a Lilie Khousnoutdinové se jmenuje Isabela. (Foto: Facebook)

Lilia Khousnoutdinová porodila Karlu Janečkovi dceru. O jejím příchodu na svět informoval miliardář prostřednictvím sociální sítě.

„Jsem naduvěřitelně šťastný, že přišla na svět princezna Isabelka. Děkuji Lilii, která úžasným způsobem rodila doma, dokonce do vany namísto připraveného bazénku. Když jsem maličkou jako první držel v rukou, byla ve vaku blan jako kosmonaut, což je něco naprosto výjimečného, přibližně jeden z osmdesáti tisíc,“ uvedl Karel Janeček na sociální síti.

Se silným zážitkem z domácího porodu se na sociální síti svěřila i dojatá maminka. „Isabella vstoupila do našeho života tím nejněžnějším způsobem – doma ve vaně (perfektně nachystaný bazének zůstal prázdný), téměř bez bolesti (přesvědčila mne, že porod může být naprosto jemný), v neporušeném vaku blan,“ napsala Lilia Khousnoutdinová.

 

 

 



Přečtěte si
xsedmikraska
5. 6. 2018 • 09:27

To je hezké, že je pan Janeček šťastný. Jde jen o to, zda je šťastná i jeho manželka, která mu nedávno také porodila. Zda ji netrápí, že si Janeček vyrobil další dítě bokem. Jakmile vstoupíme do manželství, měli bychom myslet na štěstí celé rodiny, nejen naše. Věrnost v manželství není vynucována, pokud opravdu milujeme.

cukrenka
4. 6. 2018 • 12:54

Když si k sobě dokážeme nacházet ty pravé lidi, tak jeurčitě zcela jedno jak se náš život jeví druhým. Žijeme přeci svůj život akdyž ti kolem nás s námi souzní, tak je to v pořádku.Dodržovat šablony ale žít fakticky s cizincem štěstí nepřinese, stejně jako papíry o sňatku nebo vynucovaná věrnost z povinnosti. A naše děti zase musí mnít volnou cestu, aby si mohly vybrat kudy půjdou. Žádná výchova nesmí být násilná, ale s ihledem na vrozené vlastnosti dítěte..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.