Miss Čerešňáková: Dostává injekce do břicha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miss Čerešňáková: Dostává injekce do břicha!

Přítel Adam musel Evě Čerešňákové dávat injekce do břicha, aby měla řidší krev.
Přítel Adam musel Evě Čerešňákové dávat injekce do břicha, aby měla řidší krev.

PRAHA – Scény jako z hororu! Tak vypadá léčba poraněného menisku missky Evy Čerešňákové (21). „Můj přítel Adam mi musí píchat do břicha injekce s látkou, která mi ředí krev.


Jde o podobnou látku jako je Heparin. Má zabránit tomu, aby se mi v krvi neudělaly nějaké sraženiny,“ přiznala deníku Aha! Čerešňáková.

„Doktoři mi už většinu rozdrceného menisku z kolena vyndali, tak snad už to bude dobré,“ doufá mladá kráska. Když pomineme zdravotní lapálie, daří se Evě v šoubyznysu víc než dobře. „Mám nabídku, abych moderovala na rádiu Hej. Pak jsem dostala i několik nabídek na filmové role, ale na to se zatím moc necítím,“ přiznala Čerešňáková. O té se dokonce uvažovalo jako o nové moderátorce Televizních novin na Nově. Kliknutím zvětšete„Uvidíme, jak to dopadne,“ mlží modelka. Kromě toho se o Čerešňákové také psalo v souvislosti s tím, že se nemůže vystát se svou kolegyní Lilian Sarah Ficherovou. „V tom článku se objevily moje citace, které jsem nikdy neřekla. Se Sarah jsme v pohodě,“ tvrdí rezolutně Eva.


Autor: Josef Koukolíček
Foto Aha! – Andrea Bělohlávková

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.