Provokatérka Agáta oslavila 33: Hosty vítala v plavkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Provokatérka Agáta oslavila 33: Hosty vítala v plavkách!

Provokatérka Agáta Prachařová oslavila 33. narozeniny
Provokatérka Agáta Prachařová oslavila 33. narozeniny (Foto Instagram.com)

Se zahalováním to asi nechce přehánět ani po třiatřicítce. Dveře svým narozeninovým gratulantům totiž Agáta Prachařová (33) patrně nejdřív otvírala rovnou v bikinách. Vyzrála tak aspoň na spalující horko.

Dříve platila za královnu večírků, které většinou okupovala v dost odvážném modelu a se skleničkou v ruce. S oblékáním to nepřeháněla ani na zahradní párty, kterou uspořádala pro rodinu na počest svých 33. narozenin.

Nejdřív gratulanty vítala jen v opalovacím úboru. „Díky všem! 33 let no, takže dnes v plavkách,“ okomentovala svůj snímek v bikinách, který v den oslavy zveřejnila na sociální síti. V horkém letním odpoledni se pak zahalila jen květinovými šaty na ramínka. S outfitem si hlavu lámat nemusela i proto, že jí místo hvězdných hostů přišli poblahopřát jen příbuzní. Krom táty Jiřího Hanycha (59) a jeho přítelkyně Lenky, dostala pusu i od maminky Veroniky Žilkové (56), babičky Olgy (93) a samozřejmě také od manžela Jakuba Prachaře (34).

 Agáta o svatbě svého exsnoubence Dopity: Tajná domluva!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
1. 5. 2018 • 01:05

Na fotky jsem nekoukla, její tělo nebylo hezké nikdy a teď je navíc nějaké flekaté.Kdyby nebylo Hanycha, čím by byla? Takhle bude žít z jednoho titulu nějaké skoromiss až do důchodu blbka přiblblá.Královnou věčírků nikdy nebyla, byla vždy na párty těch druhých jen trpěnou , více či méně nametenou vtírkou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.