DIVÁCKÝ TRHÁK UTAJENÝ ŠÉF: Z brigádnice opravdu ředitelkou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

DIVÁCKÝ TRHÁK UTAJENÝ ŠÉF: Z brigádnice opravdu ředitelkou?

Utajený šéf nabídl recepční Báře post ředitelky hotelu.
Utajený šéf nabídl recepční Báře post ředitelky hotelu. (Foto: archiv TV Nova)

 Reality show, která přidává na platu zaměstnancům a zařizuje kariéru! Tak dopadl první díl Utajeného šéfa, kde v přestrojení za nezaměstnaného téměř bezdomovce šmíroval podřízené majitel hotelové sítě Lukáš Pytloun (38). Z recepční na brigádě Barbory Kouřilové se dokonce rozhodl udělat ředitelku. Jenže její zdraví mu možná zkazí plány.

Pět dní se změněnou identitou pobudy, který se uchází před televizními kamerami o různé pracovní pozice v řetězci libereckých hotelů, otevřelo majiteli impéria oči. Na vlastní kůži poznal, jak jsou jeho podřízení platově málo ohodnocení za to, co vše pro něho dělají. A to se po skončení natáčení rozhodl také změnit. „Udělali jsme to chytře. Aby manažer nepřišel o peníze, tak jsme některé pozice sloučili. Takže nemáme teď manažera pro každou pobočku hotelu, ale máme jednoho pro dva hotely. Tím pádem si finančně polepšili a firma také. A protože jsme ušetřili za manažery, rozdíl v platech jsme rozdělili mezi zaměstnance na nižších pozicích,“ prozradil Pytloun, který se postaral i o jeden šokující kariérní postup.

Z recepční na brigádě, se kterou se v rámci natáčení potkal, byl tak unešený, že se z ní rozhodl udělat ředitelku jednoho ze svých hotelů. „Bára dneska dělá poslední zkoušky. Takže doufám, že všechno zvládne. A jakmile dostuduje, tak tu pozici u nás má, protože je to super holka,“ prozradil. Kdy Bára nastoupí, je zatím jedna velká neznámá. O splněný sen ji může připravit zdraví. „Teď mám před státnicemi a každopádně mám stop stav, protože jdu na operaci oka. Budu teď nějakou dobu mimo provoz. Teď vlastně nevím, jak to bude. Jestli se vůbec budu moct vrátit do práce,“ přiznala smutně zatím stále ještě studentka. Že to s ní Pytloun myslí vážně, svědčí i to, že jí dal měsíc před státnicemi placené volno, a dokonce ji v rámci příprav zajistil i zahraniční stáž v hotelu!

Lidské příběhy táhnou
První díl reality show Utajený šéf si ve středu večer na TV Nova nenechalo ujít 960 tisíc diváků starších patnácti let. Pořad se tak stal jasnou jedničkou večera. Překonal dokonce seriály Modrý kód na Primě (888 000 diváků) a Inspektora Maxe na ČT1 (709 000 diváků).

Utajený šéf - pokojská vyhodila majitele hotelu, protože je neschopný dement

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.