Nová show Utajený šéf: Z milionáře pobuda, kterého uráželi vlastní lidi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nová show Utajený šéf: Z milionáře pobuda, kterého uráželi vlastní lidi!

Aby zaměstnancům nebylo nic divné, odjel na dovolenou, ze které se tajně vrátil.
Aby zaměstnancům nebylo nic divné, odjel na dovolenou, ze které se tajně vrátil. (Foto TV Nova)

Neuvěřitelná proměna, nadávky, nervy a odhalení problémů ve vlastních hotelech! To vše během pěti dnů potkalo milionáře Lukáše Pytlouna (38) v nové reality show televize Nova Utajený šéf, když v přestrojení pronikl mezi své zaměstnance. Byl to pro něj opravdu šok!

Majitel osmi libereckých hotelů a dvou penzionů, kde hosté utratí ročně 120 milionů korun, se ze dne na den díky maskérům proměnil z elegantního byznysmena v pobudu s odpudivým vzhledem, který hledá práci. Právě to byla také při natáčení zástěrka, aby zaměstnancům během pěti dnů v jeho hotelech nebyla divná přítomnost kamer. Měli za to, že se natáčí dokument o člověku, který nemůže sehnat práci.

„Lidé hodně soudí ostatní podle vzhledu. A když někdo vypadá jako člověk z okraje společnosti, tak to nemá vůbec lehké,“ přiznal Lukáš po natáčení. „Bylo hodně zajímavé pozorovat lidi třeba v hromadné dopravě, když jsem si vedle někoho sedl. Jedna paní, aniž by mrkla okem, si raději přesedla,“ svěřil podnikatel, který si vyzkoušel všechny práce ve svých hotelech. „Asi nejtěžší je práce pokojských. Ty slečny a paní to nemají vůbec lehké,“ konstatoval Pytloun, který musel uklízet i ucpaný záchod. „Neposlala bych ho ani zametat před hotel! Je vošklivej a připadá mi přiblblej!“ znectila ho pokojská. A slova o neschopnosti stíhat práci padala téměř od všech, s kým se v hotelu setkal.

Nejhorší šok jako puntičkář ale zažil, když se dozvěděl, že pokoj v jednom z jeho hotelů je v dezolátním stavu. „Poslouchej, je to úplně v p*či! Vidělas dvojku pokoj? Ten je totálně na sr*čky. Je úplně v p*deli!“ rozčiloval se do telefonu, když tajně zařizoval nápravu. Nervy a ponížení ale prý stály za to. „Napsal jsem si asi padesát různých poznámek a zlepšení, která jsem už všechny aplikoval. A myslím, že společnost se posunula zase o něco dál před konkurenci,“ dodal Lukáš. Jak zvládal jednotlivé pracovní pozice a komunikaci se zaměstnanci v přestrojení, uvidíte už dnes večer ve 20:20 na Nově.

Kdo je Lukáš Pytloun?

Bývalý profesionální lyžař se kvůli zranění vydal jiným profesním směrem. Když chtěl ubytovat v Liberci své přátele, zjistil, že žádný hotel mu nabídkou nevyhovuje. Rozhodl se tedy, že si zařídí hotely podle svých představ.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.