Před deseti lety řekla před oltářem "NE" údajnému milionáři Michalu Červínovi a udělala dobře. Toho totiž kvůli dluhům, zpronevěrám a podvodům zabásli. Co dělá Barbara Kautmanová dnes?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Kdo by to byl šlapka a podvodník. Kdysi byli oba v soutěži hledáme milionáře, on žádný milionář nebyl a ona šlapka v Itálii. Byla tam hnusná a hlavně sprostá.
jity Jaké máš důkazy, nazývat Barbaru Kautmanovou šlapkou. Každý máme svůj příběh, Barbara se zúčastnila reality show a to je jen její věc. Je svá, ale má mé sympatie . Má úžasnou a nadanou dceru Rozárii, která nádherně maluje, mám od ní šátek a musím se přiznat, že sama bych tak krásný, barevně zajímavý obraz nenamalovala. Navíc Roza má úspěchy i v zahraničí, vystavovala v Dubaji a to je školačka na prvním stupni. Co umíš Ty? jity !!
Co je to do toho, co já umím nebo neumím. Já snad kritizuji Rozárku, té přeji úspěch a nadání. Proč zneužívat k napadání nevinnou chytrou hočinu. Tu vynech a o mne se nestarej. Mne stačilo jak se chovala Barbara v soutěži a jaký měla hnusný slovník.