Adamcovi v Chorvatsku: Daník je hvězda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Adamcovi v Chorvatsku: Daník je hvězda!

Jana a Jiří Adamcovi spolu s malým Daníkem vyrazili po chorvatských ostrovech na soukromé jachtě.
Jana a Jiří Adamcovi spolu s malým Daníkem vyrazili po chorvatských ostrovech na soukromé jachtě.

CHORVATSKO – Moderátorka a zpěvačka Jana Adamcová (35) si umí léto spolu s manželem, jedním z našich nejlepších režisérů Jiřím Adamcem (58), a sedmnáctiměsíčním synem Danielem opravdu užít.


Deník Aha! načapal šťastnou rodinku v Chorvatsku – a to je před nimi ještě dlouhé putování! „Právě dnes končíme pouť po chorvatských ostrovech na téhle nádherné soukromé jachtě,“ prozradila nám Jana, když jsme si ji spolu s manželem a synem vyfotili na zadní palubě jachty.

„Teď se budeme stěhovat do hotelu Soline v Brele na Makarské riviéře, kde chceme být šest dní. Pak sedneme do auta a pomažeme domů,“ plánuje si sympatická Jana. V Praze ovšem pobudou Adamcovi pouze dva dny a už příští čtvrtek odletí na jedenáct dní do Egypta. „Prostě si léto s malým Danielem užíváme. Ovšem žádné skandální události nás během našeho putování po světě nepotkávají. Je tady pohoda a klídek, žádný požár, žádné vykrádačky, nikdo se netopil, jen Jirka vyhověl přání majitele CK Vítkovice tour pana Honka a udělal jim večer besedu na terase hotelu Ruskamen v Omiši,“ směje se Jana. A dokonce měla tu čest, že ji taky pozvali na pódium a musela si vyslechnout, jaká je báječná kuchařka a jak se vyznamenává jako manželka oblíbeného režiséra.

„A české turisty, kterých tam bylo několik stovek, zajímaly drby z našeho pohnutého společného života v minulých jedenácti letech. Tak jsem se červenala, ale teď už to je naštěstí minulost, už si z toho můžeme dělat legraci,“ dodala Jana s tím, že největší hvězdou byl stejně nakonec malý Daník. „Bavil se tam s dalšími asi padesáti českými dětmi, tancoval a řádil skoro až do jedenácti hodin večer. Máme se tu zkrátka všichni tři super a zdravíme všechny doma.“


Autor: Miroslav Graclík
Foto pro Aha! – Miroslav Plešek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.