Bořek Slezáček: Stará láska nerezaví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bořek Slezáček: Stará láska nerezaví!

Bořek Slezáček dorazil na přehlídku se svou bývalou přítelkyní Lenkou. Miss ČR Kateřinu Sokolovou neulovil, a tak zase vsadil na expřítelkyni.
Bořek Slezáček dorazil na přehlídku se svou bývalou přítelkyní Lenkou. Miss ČR Kateřinu Sokolovou neulovil, a tak zase vsadil na expřítelkyni.

PRAHA – Když nevyšla Miss ČR Kateřina Sokolová (18), tak se zase vrátím ke své bejvalce! To si zřejmě řekl v pondělí Bořek Slezáček (39), který na přehlídku luxusního spodního prádla do hotelu Hilton dorazil s expřítelkyní Lenkou Kopeckou (22).


S tou se sice před několika měsíci rozešel, ale teď mu zase byla dobrá. Hned po rozchodu se Slezáček často na veřejnosti objevoval s miss Kateřinou Sokolovou. Tu však Bořek neulovil. Miss ČR si totiž našla automobilového závodníka Jana Charouze, a tak Bořkovi nezbylo než zase vyzvat svou bývalou slečnu. Holt, stará láska nerezaví! I když tentokrát se Slezáčkovi nepodařil lov ve vodách populárních krásek, jako když chodil například s Alenou Šeredovou, novinářkou Gábinou Wolfovou nebo se Simonou Krainovou, kterou si dokonce vzal. Jejich manželství ovšem vydrželo pouze tři roky.


Autor: (kre)
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.