Průšová je anděl! Kobzanová neumí chodit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Průšová je anděl! Kobzanová neumí chodit!

Kateřina Průšová byla jednou z hlavních aktérek luxusní módní show. Na molu jí to velice slušelo, zvlášť v modelu, který z ní udělal anděla.
Kateřina Průšová byla jednou z hlavních aktérek luxusní módní show. Na molu jí to velice slušelo, zvlášť v modelu, který z ní udělal anděla.

PRAHA – Diana Kobzanová (25) sice vypadá se svými silikonovými ňadry sexy, ale neumí chodit! Na prestižní módní show luxusního spodního prádla Victoria´s Secret totiž přímo na pódiu zakopla!


Kliknutím zvětšete Naštěstí však nedošlo k pádu. Po loňském velkém úspěchu i letos předvedly přední české modelky své ladné křivky, oděné pouze v luxusním spodním prádle. Kliknutím zvětšeteHvězdou večera se stala pohublá, ale stále sexy Miss ČR 2002 Kateřina Průšová (24). Během skvostné módní přehlídky totiž vystoupila Katka s velkými bílými křídly a romantickým korzetem, který podtrhoval její sili- konem vylepšené vnady a zakrýval drobnou, až vychrtlou postavu. „Je to anděl!“ všichni nadšeně vydechli.

Přepychové spodní prádlo pro módní přehlídku Top Secret, kterou opětovně a se značnou dávkou humoru provázel slovem moderátor Leoš Mareš, předváděla kromě Kateřiny Průšové a Hanky Mašlíkové také letošní Miss ČR Kateřina Sokolová. A hosté mohli obdivně pohlédnout také na dlouhé nohy Diany Kobzanové, která na molu v hotelu Hilton celou přehlídku uzavřela. Kliknutím zvětšeteSpousta příprav samozřejmě dopadla i na bedra Kobzanové, která to ze sebe všechno shodila až na následné párty. Pomohlo jí pár panáků. „Do rádia přišla úplně vyřízená,“ řekli deníku Aha! její kolegové. Sama ráno na Frekvenci 1, kde moderuje, přiznala, že měla hodně náročnou noc a je přepracovaná.

Kliknutím zvětšeteExhibice luxusních značek spodního prádla byla letos inspirovaná Amerikou. Přehlídka zmapovala cestu New Yorkem, New Orleansem, Los Angeles, Las Vegas a dalšími městy. A především pánské osazenstvo si tak mohlo po celou dobu vychutnávat spoře oděná těla missek. V klidu takové promenádování nenechalo ani Karla Heřmánka, který si půvabné dívky nahrával na video do svého mobilu. Herec se celou dobu bál o svůj vzhled a neustále se upravoval. Kliknutím zvětšete„Mám rozepnutý poklopec, že si mě najednou fotíte?“ ulekl se Heřmánek, který se uklidnil až ve chvíli, kdy zjistil, že je vše v pořádku. Sexy křivky našich modelek si nenechal ujít ani známý proutník Sagvan Tofi nebo většina drahých poloviček účinkujících missek. Přišli se podívat i čerství novomanželé Jan Révai s Danielou Urbánkovou. A během velkolepé módní přehlídky dvakrát vystoupila zpěvačka Lucie Vondráčková.


Autor: SOŇA STEHLÍKOVÁ, EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.