Utajené peklo z nervů vychrtlé Něrgešové: S manželem už nežije od loňského léta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Utajené peklo z nervů vychrtlé Něrgešové: S manželem už nežije od loňského léta!

Laďka Něrgešová
Laďka Něrgešová (Foto ara)

Po jedenácti letech svazek herečky a novináře definitivně končí. A bolestivému krachu lásky bohužel nezabránilo ani narození dnes už dvaadvacetiměsíční dcerušky Medy...

„Tohle je velmi nepříjemná životní situace, se kterou se snažím už pár měsíců vyrovnávat. A můžu říct jen to, že udělám všechno pro to, aby to celé mělo co nejmenší dopad na naše děti," řekla k tomu Laďka Něrgešová (42) v Blesku. S novinářem Jaroslavem Pleslem (45), se kterým podle informací zmiňovaného deníku nežije již od loňského léta, má krom již zmiňované dcery ještě devítiletého syna Adama. 

A že si herečka a moderátorka prošla psychickým peklem, dokazuje i její současná vizáž. Po návratu z mateřské shodila podle vlastních slov zhruba 28 kilo, je vyhublá doslova na kost: „Říkám kamarádkám a známým jedinou věc: Ano, zhubla jsem, ale za tuhle cenu byste to nechtěly. To je efekt za příliš vysokou cenu..."

Moderátorka Laďka Něrgešová: Krach manželství!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
10. 4. 2018 • 19:23

Ale ksichty umí dělat pořád. No umělkyně.

amej
10. 4. 2018 • 13:48

Vždycky se mi líbila, je to hezká ženská, která zřejmě umí být i empatická. Např. v pořadu Farmář hledá ženu byla perfektní a skvěle se do něj hodila. Držím jí pěsti ať se co nejdříve psychicky shrabe a najde si někoho, kdo ji bude milovat. Za to, abychom se tak trápily nám chlapi nestojí. Za to stojí pouze děcka a ani ty už v dospělosti ne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.