Doktorka Cajthamlová otevřeně o stárnutí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Doktorka Cajthamlová otevřeně o stárnutí

Kateřina Cajthamlová
Kateřina Cajthamlová (Tonda Tran, Mária Rušinová, Karel Kopáč, David Kundrát, Alexandr Malachovský, Lenka Hatašová)

Velmi nečekaně a otevřeně o svém věku a stárnutí promluvila známá lékařka Kateřina Cajthamlová (55). A poradila i ostatním ženám, jak vzít svůj věk na vědomí.

Cajthamlová tvrdí, že nezáleží na věku, ale na povaze, která se věkem zvýrazňuje – a to včetně zlozvyků! „Život je totiž tady a teď! V tom jsem buddhistka,“ prohlásila doktorka Kateřina. „Sama jsem dřív nevěřila mamince, která mě varovala, že po 50 nastane obrovský propad energie. Pokud vezmete varování vážně, tak se pouze přizpůsobíte. Nic víc. V tu ránu je váš život jiný, a může být opravdu zábavný, “ upřesnila v rozhovoru pro Dvojku Českého rozhlasu.

„Všude najdete panny, matky a stařeny. Když jsem byla těhotná, tak jsem byla v nádherné progesteronové stabilitě. A teď jsem stařena: Už jedu na testosteron,“ usmála se a dodala příklad z pohádky.

„V pohádkách sudičky panně soudili, že bude krásná, bude mít milého a pak děti… Ale pak stařena vždy dodala: A umřeš. Přesně takový je i lidský život. Po padesátce začínáte být jednoznačnější nebo i víc rozumíte mužům, protože taky jedou na testosteron. Taky se ale můžete propadat do depresí,“ vyprávěla Cajthamlová, která zároveň dodala: „Mám splněno, mám potomky a teď si klidně můžu chodit třeba do divadla, když chci. Spoustu věcí už opravdu dělat nemusím.“

 Cajthamlová v talk show: Objevila se vážná nemoc! Bude dál tančit ve StarDance?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.