Těhotná Rosolová prozradila jméno holčičky! A bude rodit doma? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Těhotná Rosolová prozradila jméno holčičky! A bude rodit doma?

Denisa Rosolová prozradila jméno holčičky, kterou nosí pod srdíčkem.
Denisa Rosolová prozradila jméno holčičky, kterou nosí pod srdíčkem. (Robert Klejch (Blesk))

Lenoší a připravuje se na porod. Těhotná atletka Denisa Rosolová (31) se pěkně kulatí. Aby ne. Velký den jí čeká už začátkem května.

To by měla porodit dcerku, kterou čeká se svým partnerem, desetibojařem Adamem Sebastianem Helceletem. Oba už se malé slečny nemohou dočkat. Teď se připravují na radosti i strasti porodu.

„Doma rodit nechci, pojedu do porodnice. Kdyby se něco stalo, je průser,“ řekla bývalá čtvrtkařka webu českého Olympijského týmu. „Když to ale někdo chce, je to jeho věc. Já bych se bála,“ přidala k tomu.

Jméno už prý mají s Adamem pro holčičku vymyšlené. Chtějí malou Toničku. „Jenže babičky a dědové hned: Toncka, jo? Ale pak už jsme si nenechali nic vymluvit. Vybíral spíš Adam,“ prozradila dál Denisa.

Tretry pověsila definitivně na hřebík. Poslední závod sice odběhla už v požehnaném stavu, teď je ale pro ní každý pohyb s »pupkem« namáhavý. „Byli jsme v Tatrách, šli jsme jen ze Štrbského plesa na vodopád a já to nedávala. Stačí menší kopec, musela jsem se zastavit a začít vydýchávat,“ přidala nedávný zážitek. Chtěla zkusit i těhotenskou jógu, ale nakonec ani na tu nedošlo. „Akorát jsem si našla kurzy a to bylo všechno.“

 Trailer dokumentu Six Chances o Denise Rosolové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tenerife
28. 3. 2018 • 07:46

Paní Denisce to těhotenství moc sluší, Tonička je pěkné jméno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.