Rozvod Vyskočilových - Ivan bije Anife? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rozvod Vyskočilových - Ivan bije Anife?

Ivan (59) i Anife (32) Vyskočilovi definitivně zahodili rukavičky a jejich rozvod připomíná válku.
Ivan (59) i Anife (32) Vyskočilovi definitivně zahodili rukavičky a jejich rozvod připomíná válku. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Rozvod Anife (32) a Ivana (59) Vyskočilových připomíná legendární americký film Válka Roseových s Michaelem Douglasem v hlavní roli.

Dva lidé, kteří se v zásadě milují, ale jsou spolu nešťastní, jsou vzájemně zhrzení, a proto se zraňují. Včerejší vydání magazínu Extra televize Prima ale přineslo odhalení, podle kterého Ivan Anife zraňuje i fyzicky. „Nejvíc mě mrzí, že ji mlátí,“ tvrdí na obrazovku Anifi na sestra Šery (15), která s Vyskočilovými žije. Anife se k tomu ovšem odmítá vyjádřit.

„No to je úžasný,“ povzdychl si Ivan Vyskočil, když jsme se ho na to zeptali. „Víte, naše manželství bylo často italsky bouřlivé, a ani jeden jsme se s tím netajili. Musíte si uvědomit, že při Aniččině temperamentu jsem se musel občas bránit a udržet ji na patřičnou vzdálenost, ale o mlácení nemůže být ani řeč. Mrzí mě, co Šery tvrdí, podle mě to má přesně naučené. Anička umí tvrdit věci tak věrohodně, že i já občas zapochybuji, jestli jsem se nezbláznil,“ říká Vyskočil.

Přestože k sobě oba pořád něco cítí, je jasné, že rozvod už nic nezastaví. „Anife se nejdřív nechtěla rozvést, donedávna spolu ještě normálně fungovali. Pak se do toho zamotala veřejnost. Anife je teď pod velkým tlakem, a tak dělá chyby,“ řekla deníku Aha! rodinná známá. K jedné z chyb patří i Anifino oddalování rozvodového stání, které mělo být v pondělí. Nejdřív tvrdila, že se ho nemůže zúčastnit kvůli pobytu na Slovensku, a svou následnou přítomnost v Praze zdůvodnila tím, že se cesta zrušila až tři dny před stáním. Žádost o odklad rozvodu podala ale až na poslední chvíli, tedy v době, kdy i podle vlastního tvrzení měla už vědět, že nikam nejede.

Podle Anifiny známé se »vypráskaná Bulharka«, když viděla reportáž magazínu Extra a slyšela, co o ní její manžel Ivan říká, zhroutila. „Teď už o záchranu manželství nestojí ani Anife,“ tvrdí kamarádka. „Ona má ráda jeho, on ji, ale už se umí jen navzájem zraňovat. Je tam oboustranně velká bolest,“ dodává. První rozvodové stání se tak uskuteční ve středu 10. května.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.