Moderátorka Sandra Parmová: To je naše křehká panenka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Moderátorka Sandra Parmová: To je naše křehká panenka!

Když se Emilka fotila, byly jí dva týdny, o víkendu oslavila půl roku.
Když se Emilka fotila, byly jí dva týdny, o víkendu oslavila půl roku. (Foto: Zuzana Žlabová Photography)

Něha sama! Sandra Parmová (32) se pochlubila snímky své dcery Emily (6 měsíců) z jejího prvního focení. A jak je na záběrech vidět, je to jedno z nejroztomilejších miminek.

„Emilka měla přesně dva týdny. Vždycky jsem chtěla svému miminku takové fotky pořídit, takže je to vlastně můj splněný sen. Doufám, že i dcera za ně bude jednou ráda,“ prozradila moderátorka Odpoledních zpráv na Primě. Fotografie jsou ve stylu slavné americké fotografky Annie Leibovitz (68) a Sandra předtím vůbec netušila, jak náročné je miminko tak krásně vyfotit.

„Většinou totiž spinkají, jak to u novorozeňátek bývá, a focení proto vyžaduje hodně zkušeností a opatrný přístup. Naše malá byla tou dobou opravdu jako křehká panenka. Navíc během celého focení neměla plenku, takže jsme se oba s Pavlem museli chtě nechtě převlékat vícekrát, než bylo původně v plánu,“ směje se Parmová.



Přečtěte si
aveneta
12. 2. 2018 • 07:57

Sandro....máš nádherné mimčo....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.