Chudák holka (†22): Sežrali ji vlastní psi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chudák holka (†22): Sežrali ji vlastní psi!

Bethany Lynn Stephens se stala obětí svých pitbulů.
Bethany Lynn Stephens se stala obětí svých pitbulů. (Facebook Bethany Lynn Stephens)

Poté, co se dvaadvacetileté Bethany Lynn Stephensová nevrátila ve čtvrtek večer z procházky domů, bylo po mladé dívce vyhlášeno pátrání.  Tělo dívky našel nedaleko domu u města Goochland v americkém státě Virginia vlastní otec. Její tělo hlídali jejich psi, kteří podle šerifa Jamese Agnewa mohou za její smrt.

Podle televizní stanice WTVR otec mladé dívky policii potvrdil, že u jejího těla agresivně kroužili její psi. Policie tedy vyloučila, že by se dívka stala obětí člověka.

"Aby v tom bylo jasno, nejdůležitější detail, který jsme předtím kvůli rodině nezveřejnili, je, že když jsme se snažili psy odchytit, tak jsme viděli, a viděl jsem to já a moji čtyři zástupci, jak psi požírají z jejího hrudníku maso," řekl stanici Pix 11 šerif James Agnew. Vyloučené bylo také napadení od medvěda nebo kojota. Podle soudních lékařů zranění odpovídají útoku menšího zvířete. Vyšetřovatelům trvalo osm hodin, než shromáždili více než 60 důkazů. Brethany měla zranění na rukou a pažích, když se pokoušela útoku bránit.

Další zranění měla na krku a obličeji. Šerif James Agnew byl nálezem těla dívky otřesen. "Za 40 let ve službě jsem nikdy neviděl něco takového. Doufám, že už takovou věc nikdy neuvidím."



Přečtěte si
kiwi65
22. 12. 2017 • 19:35

Čím menší mozek tím větší pes.Kdyby si taky třeba čoklaři uvědomili že když ho nechají vys.r.at před vchodem tak ani nemůže nikdo otevřít okno,protože je tam smrad jak v žumpě.

ivoadler
22. 12. 2017 • 14:45

Jistě měla své pejsky moc ráda. Někteří chovatelé, když jde o jejich mazlíčky, ztrácejí rozum. Pak to má takovéhle následky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.