Veronika Freimanová (62): Otec jí to jako malé zakazoval… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Veronika Freimanová (62): Otec jí to jako malé zakazoval…

Veronika Freimanová má trauma z dětství.
Veronika Freimanová má trauma z dětství. (Foto Aha! – Marek Pátek, Roman Souček, Pavel Machan, Ladislav Křivan, Karel Kopáč)

Herečka Veronika Freimanová známá například z filmu Rafťáci nebo ze seriálu Vyprávěj, si v dětství zažila trauma. Její otec jí nevědomky vytvořil psychický blok, kterého se zbavila až na konzervatoři, a to díky paní učitelce.

„Tatínek byl operním režisérem a měl absolutní sluch, takže jsem celé dětství poslouchala: ,Nezpívej, prosím tě, ty ne!‘ A i když jsem vyrůstala uprostřed muziky a mám vystudovanou hudebně-dramatickou Pražskou konzervatoř, moc jsem se na hudbu nepodívala. Jsem ale schopná něco natrénovat, když mě nikdo nedeprimuje…

Ono se tehdy ještě trauma neříkalo, já jsem měla takový blok, který pak s údivem otevřela moje paní učitelka na konzervatoři… Když vás někdo zašpuntuje a někdo jiný vám pak řekne, že máte alt a že je hezký, tak je to příjemné překvapení,“ svěřila se Sedmičce Freimanová, která se tak už zpívat nebojí a nikdo jí to ani nezakazuje.

Veronika Freimanová: Jakmile mi to venku začne klouzat, tak se děsím:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.