Herečka Veronika Freimanová: Utekla milenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herečka Veronika Freimanová: Utekla milenci!

Veronika Freimanová s přítelem Vladimírem Boučkem.
Veronika Freimanová s přítelem Vladimírem Boučkem. (Showpix.cz, Pavel Machan, Ladislav Křivan)

Jednou bylo její srdce rozervané na kusy a od té doby hází chlapy na druhou kolej a dává přednost dětem! Herečka Veronika Freimanová (57) zkouší, kam až sahá láska jejího přítele, architekta Vladimíra Boučka. Už podruhé ho nevzala na dovolenou a odjela si užívat se svými dcerami!

„Mamka bude radši s námi než s přítelem,“ prozradila deníku Aha! starší dcera Freimanové Tereza Brabcová (25). A toto tvrzení podpořila Freimanová dámskou jízdou na horách! Bouček má svatou trpělivost, přestože mu tyto »naschvály« dělá neustále. V létě ho holky totiž také nechaly doma a samy odjely do Řecka.

„Musí si zvykat a podřídit se,“ prozradila nedávno krutou pravdu Brabcová. Sama si ještě vzpomíná, jak moc její matka trpěla, když od nich odcházel režisér Jaroslav Brabec (58) zaláskovaný do Olgy Menzelové (34), s níž si pořídil dceru Annu Karolínu (4). Právě proto se k tomuto vztahu s architektem z jižních Čech staví poněkud laxně a na všechno jde pomalu. Rok ho u sebe nenechala ani přespat a on stále dojížděl do Prahy a zpět. Otázkou zůstává, zda to Bouček ale nemá dobře spočítané. Fotografové milenecký pár přistihli, jak Freimanová dává příteli peníze. Takže herečka moc dobře ví, jak napravit mužskou ješitnost a koupit si zpět pozornost.

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si
lillyli
6. 1. 2013 • 07:34

a i jejího přítele líto. Toto je článek vycucaný z prstu. Ona sama potvrdila, že i kdyby nebylo paní Menzlové, rozvod s Brabcem by byl, protože jejich manželství skončilo dávno předtím! Jenom o tom nepsal bulvár, to až s veselou Olí se to všechno rozjelo. A že jede s holkama na hory? No, a co...dámská jízda! Přece není nikde psáno, že musí být pořád spolu. Celý je to blbost

henes
5. 1. 2013 • 19:40

Ona je docela dobrá baba,ale on je tedy slizoun. Asi má prachy nebo pořádnej ohon. I když v jeho věko mu je asi na nic.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.